TAMANU 100 ml - Orestis Craft Center

TAMANU 100 ml

€20,00
INCI: Calophyllum Inophyllum
Το λάδι-θαύμα της σύγχρονης κοσμητολογίας. Προέρχεται από τους καρπούς του Δέντρου Ταμανού που φύεται στις τροπικές χώρες και στις χώρες του Νότιου Ειρηνικού.
Έχει χρώμα βαθύ πράσινο, άρωμα που θυμίζει ξηρούς καρπούς και διάρκεια ζωής τα 2 χρόνια.
Θεωρείται ως ο Γίγαντας της Επούλωσης του Δέρματος, χάρη στην μοναδική του ικανότητα να προωθεί τον σχηματισμό νέου ιστού. Βοηθά στην επούλωση πληγών και ουλών, ενώ δρά και ως αντιβιωτικό, αντιοξειδωτικό, κατά της ακμής, και τέλος ως θρεπτικό των μαλλιών.
Προσφέρει φυσική προστασία έναντι των ηλιακών ακτινών UV επειδή προλαμβάνει σχεδόν το 85% της ζημίας που προκαλείται στο ανθώπινο DNA από την φωτογήρανση και το οξειδωτικό στρες.
Έχει μέσαία απορροφητικότητα από το δέρμα και μπορεί να χρησιοποιηθεί σε μεγάλο εύρος κατασκευών.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: Out Of Stock
INCI: Calophyllum Inophyllum
Το λάδι-θαύμα της σύγχρονης κοσμητολογίας. Προέρχεται από τους καρπούς του Δέντρου Ταμανού που φύεται στις τροπικές χώρες και στις χώρες του Νότιου Ειρηνικού.
Έχει χρώμα βαθύ πράσινο, άρωμα που θυμίζει ξηρούς καρπούς και διάρκεια ζωής τα 2 χρόνια.
Θεωρείται ως ο Γίγαντας της Επούλωσης του Δέρματος, χάρη στην μοναδική του ικανότητα να προωθεί τον σχηματισμό νέου ιστού. Βοηθά στην επούλωση πληγών και ουλών, ενώ δρά και ως αντιβιωτικό, αντιοξειδωτικό, κατά της ακμής, και τέλος ως θρεπτικό των μαλλιών.
Προσφέρει φυσική προστασία έναντι των ηλιακών ακτινών UV επειδή προλαμβάνει σχεδόν το 85% της ζημίας που προκαλείται στο ανθώπινο DNA από την φωτογήρανση και το οξειδωτικό στρες.
Έχει μέσαία απορροφητικότητα από το δέρμα και μπορεί να χρησιοποιηθεί σε μεγάλο εύρος κατασκευών.
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page