Παραγγελία και παραλαβή προϊόντων - Orestis Craft Center
ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 31/12/21 - 06/1/22 ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 7/1/22

Παραγγελία και παραλαβή προϊόντων

Παραγγελίες μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.
 
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του E-shop για τις παραγγελίες σας 24 ώρες το 24ώρο. Οι παραγγελίες εξυπηρετούνται πάντα με χρονική προτεραιότητα. Για τους χρόνους παράδοσης και παραλαβής των παραγγελιών σας παρακαλώ δείτε εδώ
 
Τηλεφωνικές Παραγγελίες
 
Για τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να καλείτε στο 22014022 η 96600130 Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-17:00. 
Παραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημα
 
Για τις μεγάλες παραγγελίες που επιθυμείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας, παρακαλούμε να σημειώνετε στο ειδικό πεδίο σχολίων πότε θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Σε κάθε περίπτωση η αποθήκη μας χρειάζεται τουλάχιστον 2 ώρες προηγούμενη ειδοποίηση.
 
Παραγγελίες για τις οποίες δεν έχει προηγηθεί ενημέρωση θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα και διαθεσιμότητα.
 
 
Πολιτική Επιστροφών
 
 
Επιστροφές προϊόντων θα γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την παραλαβή τους, εφόσον συνοδεύονται υποχρεωτικά από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Ο αγοραστής οφείλει προηγουμένως να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το 22014022 και τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Σε ενδεχόμενο λάθος από το Orestis Craft Center, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εμάς.
 
Βασική προϋπόθεση για την αποδοχή της επιστροφής είναι να μην έχει παραβιασθεί η συσκευασία των προϊόντων ούτε να έχουν ανοιχθεί οι συσκευασίες ασφαλείας. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται εντός 15 ημερών από την παραλαβή των επιστρεφομένων προϊόντων, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή λογαριασμό PayPal και το κόστος της τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνει τον αγοραστή.
 
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής των προϊόντων, ο αγοραστής υποχρεούται να καταθέσει τα έξοδα αποστολής μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή λογαριασμού Paypal. Σε διαφορετική περίπτωση, η εταιρία Orestis Craft Center επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
English
English