ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ - Orestis Craft Center
Sort by:
Show:
  • ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ΦΥΤΙΚΗ ΥΓΡΗ

    INCI : Glycerol/Glycerin Αλκοόλη φυτικής προεύλευσης που λειτουργεί ως μαλακτικός παράγοντας στις κρέμες και σε ορισμένες συνταγές σαπουνιού. Είναι υγροσκοπική και επαναφέρει την χαμένη υγρασία στο δέρμα. Ποσοστό χρήσης 1-5%....
    From €2,50
  • ΦΥΤΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ

    INCI Hydrogenated Ethylhexyl Olivate (and) Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables Μοντέρνα φυτική σιλικόνη, κλειδώνει την υγρασία στην τρίχα και το δέρμα. Σε υγρή μορφή. Χρήση σε : Κρέμες-Λάδια σώματος & μαλλιών-Προιόντα...
    €3,50
  • ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ ΛΕΥΚΟ

    Αμιγώς φυσικό προϊόν. Για χρήση σε σταθερά κεριά, λαμπάδας, αλλά και ως πρόσθετο στα σαπούνια και τα καλλυντικά. Σε δύο τύπους, κίτρινο και λευκό.  Σε μορφή παστίλιας.
    €4,00
  • ΒΑΣΗ GEL 500gr

    Νέα εύχρηστη βάση ζελέ για κάθε χρήση. Λεπτομέρειες: INCI: AQUA,  CARBOMER, GLYCERIN, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN Πρόκειται για απλή βάση ζελέ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως οποιαδήποτε βάση καλλυντικού (π.χ. βάση...
    €5,00
  • ALUM POWDER

    INCI : Aluminium potassium bis(sulphate) Φυσική ηφαιστιακή πούδρα με αποσμητικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Δημιουργείστε το δικό σας φυσικό αποσμητικό! Για την συνταγή κλικ εδώ! Ποσοστό χρήσης: 3-10 %. Συσκευασία 100...
    €4,50
  • ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ

    Αμιγώς φυσικό προϊόν. Για χρήση σε σταθερά κεριά, λαμπάδας, αλλά και ως πρόσθετο στα σαπούνια και τα καλλυντικά. Σε δύο τύπους, κίτρινο και λευκό.  Σε μορφή παστίλιας.
    €4,00
  • ALOE VERA GEL

    INCI : Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Carbomer, Benzyl Alcohol, Caprylyl glycol, Ethylhexyl Glycerin, Disodium EDTA. Η Αλόη Βέρα έχει αντιφλεγμονώδη, αποτοξινωτική και αντιμικροβιακή δράση. Έχει επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα.  Το συγκεκριμένα υλικό έχει υποκίτρινη απόχρωση χωρίς...
    From €8,50
  • ΑΡAΡΟΥΤΗΣ

    €6,00
  • ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΒΡΩΜΗΣ

    INCI: Hydrolyzed Oats (and) Water (aqua) Πρωτεϊνη βρώμης σε συνδυασμό με ολιγοσακχαρίτες. Ιδανικό συμπλήρωμα στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών βοηθόντας τα να ενυδατωθούν και να μαλακώσουν. Στα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης, βελτιώνει την...
    €6,50
  • SOLAVEIL XT-300

    INCI: Titanium Dioxide (and) Caprylic/Capric Triglyceride (and) Polyhydroxystearic Acid (and) Stearic Acid (and) Alumina Αντηλιακός παράγοντας σε μορφή υγρής πάστας. Νέο βελτιωμένο προϊόν με τεχνολογία non nano. Χρησιμοποιείται σε ποσοστό...
    €7,50
  • ΟΞΕΙΔΙΟ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΥ

    INCI: Zinc Oxide Φαρμακευτικό οξείδιο ψευδαργύρου σε σκόνη. Πρόκειται για την χημική ένωση του οξυγόνου και του ψευδαργύρου, που δίνει μια λευκή σκόνη, αδιάλυτη στο νερό. Γενικώς χρησιμοποιείται ευρέως ως...
    €3,90
  • NATRASORB

    INCI : Tapioca Starch Άλευρο που βοηθά στην απορρόφηση της λιπαρότητας των βουτύρων και των λαδιών. Χρησιμοποιείται στα αποσμητικά σε μορφή στικ ή στα body butters. Συσκευασία των 200 γρ...
    €2,50
  • ΜΕΤΑΞΙ ΒΡΩΜΗΣ

    INCI :Avena sativa(Oat) Kernel Flour Φίνα πούδρα από βρώμη με μαλακτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται όπως το μετάξι σε σκόνη. Ιδανικό για προϊόντα περιποίησης μαλλιών (π.χ. μάσκες) και εξαιρετικό για την ευαίσθητη...
    €5,50
  • ΣΟΡΒΙΤΟΛΗ

    INCI : Sorbitol Είναι αλκοόλη και μοιάζει πολύ με την γλυκερίνη. Την βρίσκουμε σε πολλά είδη φρούτων και κυρίως μούρων. Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται σαν ενυδατικός και πηκτικός παράγοντας. Αποτελεί μια...
    €3,50
  • ΛΑΝΟΛΙΝΗ ΑΝΥΔΡΗ

    INCI: Lanolin Anhydrus Για χρήση σε καλλυντικές κρέμες και κηραλοιφές.
    €3,50
Show:
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page