ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ - Orestis Craft Center
Sort by:
Show:
  • ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ e.o 10ml

    INCI: Citrus Aurantium var.Sinensis Καταγωγή: Παράγεται από την φλούδα του καρπού, Αλγερία- Ισπανία- Λατινική Αμερική Ενδείξεις: Καταπληκτικό για την διατήρηση της κανονικής επιδερμίδας. Δρα εξισορροπητικά στο δέρμα και διατηρεί την ελαστικότητά του....
    €2,50
  • ΤΕΙΟΔΕΝΤΡΟ e.o 10ml

    INCI: Melaleuca alternifolia Καταγωγή: Παράγεται από τα φύλλα του δένδρου. Αυστραλία Ενδείξεις: Αντιμικροβιακό, ιδανικό για περιπτώσεις λιπαρής επιδερμίδας. Εξαιρετικό στην αντιμετώπιση της ακμής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά και αδιάλυτο (ΠΡΟΣΟΧΗ!! Μόνο...
    €3,50
  • ΛΕΜΟΝΙ e.o 10ml

    INCI: Citrus Limon Ψυχρής έκθλιψης Καταγωγή: Παράγεται από την φλούδα του λεμονιού. Ισπανία- Ιταλία Ενδείξεις: Πολύ αρωματικά, διεγερτικά. Είναι εξαιρετικά για τις λιπαρές επιδερμίδες. Αντενδείξεις: Φωτοτοξικά. Μη τοξικά κατά τα άλλα....
    €2,80
  • ΓΙΑΣΕΜΙ p.o

    INCI: Jasminun Officinale Perfume Oil Αρωματικό έλαιο με μεγάλη περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί αραιωμένο σε μια βάση αμυγδαλέλαιου για εντριβή σε περιπτώσεις μυïκής...
    €3,20
  • ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ e.o 10ml

    INCI: Citrus Bergamia Ψυχρής Έκθλιψης Καταγωγή: Παράγεται από την φλούδα του περγαμόντου. Ιταλία Ενδείξεις: Πολύ αρωματικό, χρησιμοποιείται πολύ στην αρωματοποιία. Καλό για τα ξηρά αλλά και για τα λιπαρά δέρματα.Λευκαντικό. Αντενδείξεις:...
    €3,50
  • ΛΕΒΑΝΤΑ ΑΛΠΙΚΗ e.o

    INCI: Lavandula Angustifolia/L. Officinalis/ Lavandula vera Ποικιλία Αλπική (Mont Blanc) Καταγωγή: Παράγεται από τα φύλλα του φυτού και μάλιστα από την επιφάνειά τους. Γαλλία- Βουλγαρία- Ηνωμένο Βασίλειο Ενδείξεις: Πολύ αρωματικό. Ιδανικό...
    From €3,50
  • ΓΕΡΑΝΙ e.o. 10ml

    INCI: Pelargonium Graveolens Ποικιλία Bourbon Καταγωγή: Παράγεται από τα φύλλα του φυτού. Γαλλία (Réunion) Ενδείξεις: Από τα κατεξοχήν θεραπευτικά αιθέρια έλαια. Αντιφλεγμονώδες, εξαιρετικό στο ξηρό και κουρασμένο δέρμα, δρα εξισορροπητικά...
    €7,50
  • ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ e.o 10ml

    INCI: Rosmarinus Officinalis Καταγωγή: Παράγεται από τις ανθώδεις άκρες του φυτού. Ισπανία- Τυνησία. Ενδείξεις: Εξαιρετικό σε περιπτώσεις λιπαρής επιδερμίδας. Τονωτικό μαλλιών, εξαιρετικό κατά της πιτυρίδας και της τριχόπτωσης. Επίσης ευεργετικό σε...
    €3,00
  • ΠΕΥΚΟ e.o 10ml

    INCI: Pinus Sylvestris Καταγωγή: Παράγεται από τις πευκοβελόνες. Σκωτία- Ρωσία-Σκανδιναβία- Αυστρία Ενδείξεις: Θεωρείται ως το ισχυρότερο αντισηπτικό του αέρα, ενώ έχει παρατηρηθεί σημαντική βελτίωση εγκαυμάτων με την χρήση του. Ιδανικό για...
    €2,50
  • ΝΕΡΟΛΙ e.o 10ml

    INCI: Citrus Aurantium var. Amara Διάλυμα 3 % σε Αμυγδαλέλαιο Καταγωγή: Παράγεται από τα άνθη της πορτοκαλίας ή της νερατζιάς. Αλγερία- Ισπανία- Λατινική Αμερική Ενδείξεις: Δρα εξισορροπητικά στο δέρμα και διατηρεί την ελαστικότητά...
    €5,40
  • ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΡΩΜΑΙΚΟ e.o 10ml

    INCI: Chamaemelum nobile Καταγωγή: Παράγεται από τις κορυφές των ανθέων. Ηνωμένο Βασίλειο- Ουγγαρία Ενδείξεις: Ιδανικό και ασφαλές για τα παιδιά. Χαλαρωτικό, ελαφρά υπνωτικό, καλό για τις παθήσεις του ευαίσθητου δέρματος. Αντενδείξεις:...
    €12,00
  • ΣΑΝΔΑΛΟΞΥΛΟ e.o 10ml

    INCI: Santalum Album Καταγωγή: Παράγεται από το ξύλο του ομώνυμου δένδρου . Τα πιο αρωματικά δένδρα καλλιεργούνται στην Ανατολική Ινδία. Ενδείξεις: Ένα πολύ απαλό και θεραπευτικό λάδι, χρησιμοποιείται πολύ στην αρωματοποιία...
    €4,80
  • ΠΕΤΙΓΚΡΕΙΝ e.o 10ml

    INCI: Citrus aurantium var. amara Καταγωγή: Παράγεται από τα φύλλα του δένδρου της Πορτοκαλίας ή της Νερατζιάς. Αλγερία- Ισπανία- Λατινική Αμερική Ενδείξεις: Εξισορροπεί την λιπαρότητα. Τονωτικό. Αντιφλεγμονώδες. Αντενδείξεις: Μη τοξικό...
    €3,50
  • ΚΑΝΕΛΑ e.o 10ml

    INCI: Cinnamomum Zeylanicum Καταγωγή: Προέρχεται κυρίως από Ασιατικές χώρες και παράγεται τόσο από τον κορμό όσο και από τα φύλλα του δένδρου. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Το ασφαλές αιθέριο έλαιο είναι αυτό που παράγεται...
    €2,50
  • ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ e.o 10ml

    INCI: Eucalyptus Globulus Καταγωγή: Παράγεται από τα φύλλα του δένδρου. Ισπανία- Κίνα- Πορτογαλία Ενδείξεις: Εξαιρετικό για εισπνοές, ιδανικό για αλοιφές και λάδια μασάζ για το κρύωμα. Αποχρεμπτικό και Αντιμικροβιακό. Η ποικιλία...
    €2,40
  • ΓΙΑΣΕΜΙ e.o 10ml

    INCI: Jasminum Officinale Ποικιλία Premium, 3 % διάλυμα σε λάδι Jojoba Καταγωγή: Παράγεται από τα άνθη του φυτού. Πρόκειται για Absolute (το φυτό έχει υποστεί εκχύλιση με διαλύτες για να παραχθεί...
    €7,80
Load More ...
Show:
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page