VEGETABLE OILS, BUTTERS & CANDLES - Orestis Craft Center
Sort by:
Show:
  • ΚΑΡΙΤΕ ΒΟΥΤΥΡΟ

    INCI : Butyrospermum Parkii Άλλη ονομασία : Shea butter Είναι πολύ πλούσιο σε ολεϊκό οξύ και θεωρείται από τα πλέον απαραίτητα υλικά για την ενυδάτωση του δέρματος. Στην Αφρική, οι...
    From €8,80
  • ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ

    INCI : Prunus Amygdalus Dulcis Oil Δίνει πολυτελή και βελούδινη αίσθηση στον αφρό του σαπουνιού. Το υλικό αυτό επίσης είναι πολύ ήπιο και πολύ καλό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Γενικής χρήσης...
    From €2,20
  • ΚΑΚΑΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

    INCI : Theobroma cacao Έχει ισχυρές ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στην κοσμητολογία, τρέφει την επιδερμίδα και συντηρεί την ελαστικότητα του δέρματος. Διαθέτει επουλωτικές ιδιότητες. Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) :0,137 Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό...
    From €4,50
  • COCONUT OIL

    INCI: Cocos NuciferaMany soap makers use coconut oil for its excellent foaming properties, the hardness it adds to the soap, and its moisturizing properties. The foam is so strong that...
    €7,00
  • ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ

    INCI : Ricinus Communis Seed oil Αποτελεσματικό στο να κάνει πλούσια σαπουνάδα και να προσδίδει ενυδατικές ιδιότητες στο σαπούνι. Επιπλέον περιποιείται το δέρμα και ακόμα και σε μικρά ποσοστά. Είναι πολύ...
    From €2,60
  • ΚΑΝΝΑΒΕΛΑΙΟ

    INCI : Cannabis Sativa Seed Oil Άλλη ονομασία : Hemp Seed Oil Πλούσιο σε Ω λιπαρά οξέα, θεωρείται εξαιρετικό καλλυντικό λάδι περιποίησης ειδικότερα για το ξηρό/σκασμένο δέρμα. Ενυδατώνει σε βάθος...
    From €4,50
  • FRACTIONATED COCONUT OIL

    INCI: Capric / Caprylic TriglycerideVery light and transparent oil. It is odorless and in essence it is coconut oil that has removed a lot of fatty acids and so what...
    From €3,00
  • ΣΤΑΦΥΛΕΛΑΙΟ

    INCI : Vitis vinifera Seed Oil Grapeseed Oil Εναι ιδανικό για τη σύσφιξη του δέρματος. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο στη θεραπεία της ακμής και άλλα δερματικά προβλήματα. Το σταφυλέλαιο έχει υψηλή...
    From €2,60
  • JOJOBA OIL

    INCI: Simmondsia Chinensis Seed oilJojoba OilGreat for face care. Its composition is similar to the composition of skin sebum, so our skin can and does absorb it very easily. It...
    From €8,00
  • ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ ΛΑΔΙ

    INCI : Macadamia Ternifolia Seed oil (and) Hydrogenated Vegetable oil Πλούσιο σε παλμιτολεϊκό οξύ, ένα πολύ μαλακτικό και ενυδατικό βούτυρο. Προτιμάται στα καλλυντικά που φροντίζουν το ώριμο ή /και ξηρό...
    From €3,50
  • ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ ΛΑΔΙ

    INCI : Helianthus annuus Seed Oil, Calendula officinalis Flower Extract, Tocopherol Εμποτισμένο λάδι Είναι ένα από τα πιο καταπραϋντικά και επουλωτικά έλαια βάσης για το δέρμα. Τις εξαιρετικές της ικανότητες δείχνει η...
    From €3,00
  • ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΛΑΔΙ

    INCI: Persea Americana Αυξάνει τις περιποιητικές ιδιότητες (conditioning agents) στο σαπούνι και προσθέτει κρεμώδη σύσταση στον αφρό. Περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμινών Α, D και Ε. Εξαιρετικό συστατικό για τα καλλυντικά προϊόντα...
    From €3,00
  • ΜΑΝΓΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

    INCI: Mangifera indica   Έχει υπόλευκο χρώμα και προέρχεται από τον πυρήνα του σπόρου του ομώνυμου φρούτου και παράγεται κυρίως στην Ινδία. Πρόκειται για νέα προσθήκη στον χώρο της κοσμετολογίας....
    €4,50
  • ARGAN OIL

    INCI: Argania spinosa oilArgan oil is 100% natural and comes from the tree of the same name that grows in Morocco.It rejuvenates the skin, renews the cells and is extremely...
    From €12,00
  • ΦΟΥΝΤΟΥΚΕΛΑΙΟ

    INCI : Corylus avellana Seed oil Hazelnut Oil Ένα ωραίο λεπτό λάδι που εύκολα διεισδύει στην επιδερμίδα. Πολύ καλό για τις λιπαρές επιδερμίδες, ενώ είναι πλούσιο σε Ω9 λιπαρά οξέα. Αποτελεί...
    From €2,60
  • ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ

    INCI : Elaeis Guineensis Palm Oil Παράγεται από το μεσοκάρπιο, δηλαδή την κοκκινωπή πούλπα του καρπού των φοινικόδενδρων. Προσθέτει σκληρότητα και σταθερό, κρεμώδη αφρισμό στη σαπουνάδα. Προσοχή! Πολύ φοινικέλαιο στη...
    €7,00
Load More ...
Show:
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page