COCONUT OIL - ΚΑΡΥΔΑΣ ΛΑΔΙ - Orestis Craft Center

COCONUT OIL - ΚΑΡΥΔΑΣ ΛΑΔΙ

€7,00
INCI : Cocos Nucifera
Πολλοί σαπωνοποιοί χρησιμοποιούν το έλαιο καρύδας για τον εξαιρετικό αφρισμό που παράγει, την σκληρότητα που προσθέτει στο σαπούνι, και τις ενυδατικές ιδιότητές του. Ο αφρισμός είναι τόσο ισχυρός ώστε σαπούνι με 100% έλαιο καρύδας αφρίζει ακόμα και με θαλάσσιο νερό!!! Λόγω της σκληρότητας που δίνει το προτιμούν πολλοί για ανάμιξη με άλλα έλαια που παράγουν μαλακό σαπούνι.
Είναι εξαιρετικά μαλακτικό και ενυδατικό σε όλα τα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και επιδερμίδας.
Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) : 0,19
Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό σαπούνι) : 0,266

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 11 In Stock
INCI : Cocos Nucifera
Πολλοί σαπωνοποιοί χρησιμοποιούν το έλαιο καρύδας για τον εξαιρετικό αφρισμό που παράγει, την σκληρότητα που προσθέτει στο σαπούνι, και τις ενυδατικές ιδιότητές του. Ο αφρισμός είναι τόσο ισχυρός ώστε σαπούνι με 100% έλαιο καρύδας αφρίζει ακόμα και με θαλάσσιο νερό!!! Λόγω της σκληρότητας που δίνει το προτιμούν πολλοί για ανάμιξη με άλλα έλαια που παράγουν μαλακό σαπούνι.
Είναι εξαιρετικά μαλακτικό και ενυδατικό σε όλα τα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και επιδερμίδας.
Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) : 0,19
Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό σαπούνι) : 0,266
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page