CANOLA OIL (ΚΡΑΜΒΕΛΑΙΟ) - Orestis Craft Center

CANOLA OIL (ΚΡΑΜΒΕΛΑΙΟ)

€3,50
INCI: Brassica napus
Λάδι από ελαιοκράμβη
Λάδι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνη Α, καθώς επίσης και Γαμμα-Λινολεϊκό οξύ. Είναι λεπτό, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για το μασάζ, αλλά χάρη στα πολύτιμα συστατικά του είναι κατάλληλο και για τις καλλυντικές κρέμες περιποίησης προσώπου.
Έχει σύσταση παρόμοια με αυτή του ελαιόλαδου, χωρίς όμως να βάφει, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική προσθήκη στα σαπούνια ψυχρής μεθόδου με δείκτη NaOH SAP 0.133 και  KOH SAP 0.187 και μπορεί να αντικαταστήσει το ελαιόλαδο.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 5 In Stock
INCI: Brassica napus
Λάδι από ελαιοκράμβη
Λάδι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνη Α, καθώς επίσης και Γαμμα-Λινολεϊκό οξύ. Είναι λεπτό, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για το μασάζ, αλλά χάρη στα πολύτιμα συστατικά του είναι κατάλληλο και για τις καλλυντικές κρέμες περιποίησης προσώπου.
Έχει σύσταση παρόμοια με αυτή του ελαιόλαδου, χωρίς όμως να βάφει, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική προσθήκη στα σαπούνια ψυχρής μεθόδου με δείκτη NaOH SAP 0.133 και  KOH SAP 0.187 και μπορεί να αντικαταστήσει το ελαιόλαδο.
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page