ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ - Orestis Craft Center

ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ

€7,00
INCI : Elaeis Guineensis
Palm Oil
Παράγεται από το μεσοκάρπιο, δηλαδή την κοκκινωπή πούλπα του καρπού των φοινικόδενδρων. Προσθέτει σκληρότητα και σταθερό, κρεμώδη αφρισμό στη σαπουνάδα. Προσοχή! Πολύ φοινικέλαιο στη συνταγή σας θα κάνει το σαπούνι να στεγνώνει το δέρμα.
Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) : 0,141
Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό σαπούνι) : 0,195

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 7 In Stock
INCI : Elaeis Guineensis
Palm Oil
Παράγεται από το μεσοκάρπιο, δηλαδή την κοκκινωπή πούλπα του καρπού των φοινικόδενδρων. Προσθέτει σκληρότητα και σταθερό, κρεμώδη αφρισμό στη σαπουνάδα. Προσοχή! Πολύ φοινικέλαιο στη συνταγή σας θα κάνει το σαπούνι να στεγνώνει το δέρμα.
Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) : 0,141
Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό σαπούνι) : 0,195
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page