ΜΑΝΓΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ - Orestis Craft Center

ΜΑΝΓΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

€4,50
INCI: Mangifera indica
 
Έχει υπόλευκο χρώμα και προέρχεται από τον πυρήνα του σπόρου του ομώνυμου φρούτου και παράγεται κυρίως στην Ινδία.
Πρόκειται για νέα προσθήκη στον χώρο της κοσμετολογίας. Το βούτυρο Μάνγκο αποδείχθηκε ότι έχει ευεργετικές ενυδατικές ιδιότητες, καθώς λειτουργεί ως ελαφρύ λιπαντικό στο δέρμα, ενώ έχει σχεδόν τις ίδιες ιδιότητες με τα βούτυρα καριτέ και κακάο. Επίσης παρατηρήθηκε ότι διαθέτει και ελαφρές επουλωτικές ιδιότητες , γεγονός που το καθιστά ιδανικό για το σκασμένο, από τον ήλιο ή το κρύο, δέρμα.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 7 In Stock
INCI: Mangifera indica
 
Έχει υπόλευκο χρώμα και προέρχεται από τον πυρήνα του σπόρου του ομώνυμου φρούτου και παράγεται κυρίως στην Ινδία.
Πρόκειται για νέα προσθήκη στον χώρο της κοσμετολογίας. Το βούτυρο Μάνγκο αποδείχθηκε ότι έχει ευεργετικές ενυδατικές ιδιότητες, καθώς λειτουργεί ως ελαφρύ λιπαντικό στο δέρμα, ενώ έχει σχεδόν τις ίδιες ιδιότητες με τα βούτυρα καριτέ και κακάο. Επίσης παρατηρήθηκε ότι διαθέτει και ελαφρές επουλωτικές ιδιότητες , γεγονός που το καθιστά ιδανικό για το σκασμένο, από τον ήλιο ή το κρύο, δέρμα.
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page