PEG-7 (Glyceryl Cocoate) 100 gr - Orestis Craft Center

PEG-7 (Glyceryl Cocoate) 100 gr

€3,00
INCI : Peg-7 Glyceryl Cocoate
Ένας εστέρας που προέρχεται από την καρύδα. Υποκίτρινο υγρό που διαλύεται τόσο στο νερό όσο και στο λάδι.
Το χρησιμοποιούμε ως μαλακτικό και λιπαντικό παράγοντα στο αποσμητικό μας και βοηθάει τα υγρά σαπούνια (από επιφανειοδραστικά) να είναι πιο πηκτά. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαπούνια καθαρισμού προσώπου, αφρόλουτρα, κρέμες και μάσκες μαλλιών, αφρόλουτρα και σαμπουάν.
Ποσοστό χρήσης 2-10% 
Συσκευασία 100 γρ

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 8 In Stock
INCI : Peg-7 Glyceryl Cocoate
Ένας εστέρας που προέρχεται από την καρύδα. Υποκίτρινο υγρό που διαλύεται τόσο στο νερό όσο και στο λάδι.
Το χρησιμοποιούμε ως μαλακτικό και λιπαντικό παράγοντα στο αποσμητικό μας και βοηθάει τα υγρά σαπούνια (από επιφανειοδραστικά) να είναι πιο πηκτά. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαπούνια καθαρισμού προσώπου, αφρόλουτρα, κρέμες και μάσκες μαλλιών, αφρόλουτρα και σαμπουάν.
Ποσοστό χρήσης 2-10% 
Συσκευασία 100 γρ
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page