ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ - Orestis Craft Center

ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ

€7,50
INCI: Soluble Collagen, Aqua
ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
Από τα πιο δημοφιλή υλικά καλλυντικών. Το κολλαγόνο βρίσκεται στην επιδερμίδας μας με την μορφή δεσμίδων ινών που συγκρατούν την υγρασία και προωθούν την ελαστικότητα του δέρματος.
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι θαλάσσιας προέλευσης διαλυτό κολλαγόνο. Πολύ ευεργετικό για την επιδερμίδα καθώς: ενυδατώνει σε βάθος, λειαίνει το δέρμα, αποτρέπει την υπερβολική αφυδάτωση και έτσι μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
Χρήση  0.5 - 5 % στην Τρίτη Φάση του καλλυντικού. Υδατοδιαλυτο υλικό.
Tip! Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε σε ποσοστό 0.8 % σε κρέμα προσώπου με αντηλιακή προστασία ή σε ποσοστό 1 % σε κρέμα νυκτός για την αφυδατωμένη και ώριμη επιδερμίδα.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 10 In Stock
INCI: Soluble Collagen, Aqua
ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
Από τα πιο δημοφιλή υλικά καλλυντικών. Το κολλαγόνο βρίσκεται στην επιδερμίδας μας με την μορφή δεσμίδων ινών που συγκρατούν την υγρασία και προωθούν την ελαστικότητα του δέρματος.
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι θαλάσσιας προέλευσης διαλυτό κολλαγόνο. Πολύ ευεργετικό για την επιδερμίδα καθώς: ενυδατώνει σε βάθος, λειαίνει το δέρμα, αποτρέπει την υπερβολική αφυδάτωση και έτσι μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
Χρήση  0.5 - 5 % στην Τρίτη Φάση του καλλυντικού. Υδατοδιαλυτο υλικό.
Tip! Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε σε ποσοστό 0.8 % σε κρέμα προσώπου με αντηλιακή προστασία ή σε ποσοστό 1 % σε κρέμα νυκτός για την αφυδατωμένη και ώριμη επιδερμίδα.
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page