ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ e.o 5ml - Orestis Craft Center

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ e.o 5ml

€8,00
INCI: Rosa Centifolia/Rosa Damascena
Rose Otto διάλυμα 3 % σε οργανικό λάδι Jojoba
Καταγωγή: Παράγεται από τα πέταλα του φυτού. Υπάρχουν δύο ποικιλίες. Το αιθέριο έλαιο προκύπτει είτε με την μέθοδο της απόσταξης είτε μέσω εκχύλισης με διαλύτες. Στην πρώτη περίπτωση το αιθέριο έλαιο καλείται Rose Otto, ενώ στην δεύτερη περίπτωση, το έλαιο καλείται Rose Absolute, είναι πάρα πολύ συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται κυρίως στην αρωματοποιία. Μαρόκο- Τουρκία- Βουλγαρία
Ενδείξεις: Το ιδανικότερο έλαιο για το ξηρό και ώριμο δέρμα. Καταπραΰνει τα σημάδια της κούρασης, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα.
Αντενδείξεις: Μη τοξικό
Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Περγαμόντο, Χαμομήλι, Γεράνι, Γιασεμί, Λεβάντα, Λάιμ, Νερολί, Πορτοκάλι, Παλμαρόζα, Πατσουλί, Τριανταφυλλόξυλο, Σανταλόξυλο

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 9 In Stock
INCI: Rosa Centifolia/Rosa Damascena
Rose Otto διάλυμα 3 % σε οργανικό λάδι Jojoba
Καταγωγή: Παράγεται από τα πέταλα του φυτού. Υπάρχουν δύο ποικιλίες. Το αιθέριο έλαιο προκύπτει είτε με την μέθοδο της απόσταξης είτε μέσω εκχύλισης με διαλύτες. Στην πρώτη περίπτωση το αιθέριο έλαιο καλείται Rose Otto, ενώ στην δεύτερη περίπτωση, το έλαιο καλείται Rose Absolute, είναι πάρα πολύ συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται κυρίως στην αρωματοποιία. Μαρόκο- Τουρκία- Βουλγαρία
Ενδείξεις: Το ιδανικότερο έλαιο για το ξηρό και ώριμο δέρμα. Καταπραΰνει τα σημάδια της κούρασης, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα.
Αντενδείξεις: Μη τοξικό
Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Περγαμόντο, Χαμομήλι, Γεράνι, Γιασεμί, Λεβάντα, Λάιμ, Νερολί, Πορτοκάλι, Παλμαρόζα, Πατσουλί, Τριανταφυλλόξυλο, Σανταλόξυλο
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page