ΣΤΕΑΤΙΝΗ (3Ρ) - Orestis Craft Center

ΣΤΕΑΤΙΝΗ (3Ρ)

€4,00
Στεατικό οξύ/ Stearic Acid
Φυσικό προϊόν, από τα πιο γνωστά κορεσμένα λιπαρά οξέα που βρίσκουμε σε αφθονία σε φυτικές πηγές όπως το βούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέ.
Χρησιμοποιείται ως σκληρυντικό της παραφίνης, ενώ ταυτόχρονα δίνει και λευκότερη όψη στο κερί.
Ποσοστό χρήσης έως 10 %.
Άλλες χρήσεις: Ως πηκτικός και μαλακτικός παράγοντας σε ορισμένες παρασκευές καλλυντικών (δοσολογία 3 %)  ή ως σκληρυντικό σαπουνιών.
Συσκευασία των 200 γρ και του 1 κιλού.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 5 In Stock
Στεατικό οξύ/ Stearic Acid
Φυσικό προϊόν, από τα πιο γνωστά κορεσμένα λιπαρά οξέα που βρίσκουμε σε αφθονία σε φυτικές πηγές όπως το βούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέ.
Χρησιμοποιείται ως σκληρυντικό της παραφίνης, ενώ ταυτόχρονα δίνει και λευκότερη όψη στο κερί.
Ποσοστό χρήσης έως 10 %.
Άλλες χρήσεις: Ως πηκτικός και μαλακτικός παράγοντας σε ορισμένες παρασκευές καλλυντικών (δοσολογία 3 %)  ή ως σκληρυντικό σαπουνιών.
Συσκευασία των 200 γρ και του 1 κιλού.
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page