ΛΙΒΑΝΙ e.o 10ml - Orestis Craft Center

ΛΙΒΑΝΙ e.o 10ml

€10,00
INCI: Boswellia Carteri
Καταγωγή: Πρόκειται για ρητίνη που παράγεται από το εσωτερικό μέρος του κορμού του ομώνυμου δένδρου, από την απόσταξη της οποίας παράγεται το έλαιο. Σομαλία- Ομάν
Ενδείξεις: Χαλαρωτικό, ιδανικό για το κουρασμένο και ώριμο δέρμα.
Αντενδείξεις: Μη τοξικό
Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Γεράνι, Λεβάντα, Λεμόνι, Λάιμ, Μύρρο, Πορτοκάλι, Πτιγκρέιν, Πεύκο, Τριανταφυλλόξυλο, Σανταλόξυλο, (Μαύρο Πιπέρι)

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 10 In Stock
INCI: Boswellia Carteri
Καταγωγή: Πρόκειται για ρητίνη που παράγεται από το εσωτερικό μέρος του κορμού του ομώνυμου δένδρου, από την απόσταξη της οποίας παράγεται το έλαιο. Σομαλία- Ομάν
Ενδείξεις: Χαλαρωτικό, ιδανικό για το κουρασμένο και ώριμο δέρμα.
Αντενδείξεις: Μη τοξικό
Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Γεράνι, Λεβάντα, Λεμόνι, Λάιμ, Μύρρο, Πορτοκάλι, Πτιγκρέιν, Πεύκο, Τριανταφυλλόξυλο, Σανταλόξυλο, (Μαύρο Πιπέρι)
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page