ΚΑΡΟΤΟ e.o 5ml - Orestis Craft Center

ΚΑΡΟΤΟ e.o 5ml

€4,90
INCI: Dacus Carota- Carrot Seed
Καταγωγή: Παράγεται από τα σπόρια του ομώνυμου φυτού και φύεται άφθονο στην Γαλλία.
Ενδείξεις: Τονωτικό, ευεργετικό στο λιπαρό δέρμα, την ακμή και το έκζεμα.
Αντενδείξεις: Μή τοξικό.
Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Περγαμόντο, Αρκευθος, Λεβάντα, Λεμόνι, Λάιμ, Κέδρος, Γεράνι

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 9 In Stock
INCI: Dacus Carota- Carrot Seed
Καταγωγή: Παράγεται από τα σπόρια του ομώνυμου φυτού και φύεται άφθονο στην Γαλλία.
Ενδείξεις: Τονωτικό, ευεργετικό στο λιπαρό δέρμα, την ακμή και το έκζεμα.
Αντενδείξεις: Μή τοξικό.
Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Περγαμόντο, Αρκευθος, Λεβάντα, Λεμόνι, Λάιμ, Κέδρος, Γεράνι
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page