ΑΦΡΙΣΤΙΚΟ SLSA - Orestis Craft Center

ΑΦΡΙΣΤΙΚΟ SLSA

€7,00
INCI : Sodium Lauryl Sulfoacetate
Ήπιας μορφής αφριστικός παράγοντας σε μορφή πούδρας που προέρχεται από το λάδι καρύδας και το φοινικέλαιο.
Χρησιμοποιείται σε ποσοστό 10 % για μπάλες οξυγόνου και 10-30 % για υγρά και στερεά σαπούνια.
Χαρίζει πλούσιο αφρό χωρίς να ερεθίζει το δέρμα

Διατίθεται σε πλαστική συσκευασία των 200 γρ

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 6 In Stock
INCI : Sodium Lauryl Sulfoacetate
Ήπιας μορφής αφριστικός παράγοντας σε μορφή πούδρας που προέρχεται από το λάδι καρύδας και το φοινικέλαιο.
Χρησιμοποιείται σε ποσοστό 10 % για μπάλες οξυγόνου και 10-30 % για υγρά και στερεά σαπούνια.
Χαρίζει πλούσιο αφρό χωρίς να ερεθίζει το δέρμα

Διατίθεται σε πλαστική συσκευασία των 200 γρ
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page