ΑΦΡΙΣΤΙΚΟ - SLS - Orestis Craft Center

ΑΦΡΙΣΤΙΚΟ - SLS

€3,00

INCI : Sodium Lauryl Sulfate 
Ο πιο γνωστός αφριστικός παράγοντας, κοινή ονομασία SLS, για στερεά σαπούνια και σαμπουάν και τις μπάλες οξυγόνου. Βασίζεται στην εστεροποίηση της λαουρικής αλκοόλης και προέρχεται από τον κοκοφοίνικα.
Ποσοστό χρήσης 2-10%

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 6 In Stock

INCI : Sodium Lauryl Sulfate 
Ο πιο γνωστός αφριστικός παράγοντας, κοινή ονομασία SLS, για στερεά σαπούνια και σαμπουάν και τις μπάλες οξυγόνου. Βασίζεται στην εστεροποίηση της λαουρικής αλκοόλης και προέρχεται από τον κοκοφοίνικα.
Ποσοστό χρήσης 2-10%

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page