ΑΡΓΙΛΟΣ ΚΑΟΛΙΝΗ (ΛΕΥΚΗ) - Orestis Craft Center

ΑΡΓΙΛΟΣ ΚΑΟΛΙΝΗ (ΛΕΥΚΗ)

€2,50
INCI : Kaolin
Η λευκή άργιλος απορροφά το σμήγμα και να ενυδατώνει ταυτόχρονα το δέρμα. Είναι κατάλληλη για το λιπαρό δέρμα, ή για επιδερμίδα επιρρεπή στην ακμή. Έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες,βοηθώντας έτσι στην καταπολέμηση της ακμής.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 4 In Stock
INCI : Kaolin
Η λευκή άργιλος απορροφά το σμήγμα και να ενυδατώνει ταυτόχρονα το δέρμα. Είναι κατάλληλη για το λιπαρό δέρμα, ή για επιδερμίδα επιρρεπή στην ακμή. Έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες,βοηθώντας έτσι στην καταπολέμηση της ακμής.
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page