ΣΟΡΒΙΤΟΛΗ - Orestis Craft Center

ΣΟΡΒΙΤΟΛΗ

€3,50
INCI : Sorbitol
Είναι αλκοόλη και μοιάζει πολύ με την γλυκερίνη. Την βρίσκουμε σε πολλά είδη φρούτων και κυρίως μούρων. Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται σαν ενυδατικός και πηκτικός παράγοντας. Αποτελεί μια καλή εναλλακτική της γλυκερίνης στις περιπτώσεις παρασκευής τονωτικών λοσιόν και καθαριστικών γαλακτωμάτων για το πρόσωπο. Χαρακτηριστικό της είναι ότι αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στο δέρμα.
Ποσοστό χρήσης 1-5%

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 5 In Stock
INCI : Sorbitol
Είναι αλκοόλη και μοιάζει πολύ με την γλυκερίνη. Την βρίσκουμε σε πολλά είδη φρούτων και κυρίως μούρων. Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται σαν ενυδατικός και πηκτικός παράγοντας. Αποτελεί μια καλή εναλλακτική της γλυκερίνης στις περιπτώσεις παρασκευής τονωτικών λοσιόν και καθαριστικών γαλακτωμάτων για το πρόσωπο. Χαρακτηριστικό της είναι ότι αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στο δέρμα.
Ποσοστό χρήσης 1-5%
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page