ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ e.o 10ml - Orestis Craft Center

ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ e.o 10ml

€9,00
INCI: Myristica fragrans
Καταγωγή: Προέρχεται από τους σπόρους του ομώνυμου αειθαλούς δένδρου που φύεται στην Ασία, κυρίως στην Σρι Λάνκα.
Ενδείξεις: Ιδιαίτερα αρωματικό αιθέριο έλαιο, με άρωμα όπως το μπαχαρικό από το οποίο προέρχεται. Θεωρείται ιδανική προσθήκη στα ζεστά και πικάντικα αρώματα, ενώ έχει παρατηρηθεί θεραπευτική του δράση στους ρευματισμούς, στην αρθρίτιδα, στις νευραλγίες και σε κάθε είδους μυικούς πόνους.
Αντενδείξεις: Χρησιμοποιείτε μόνο μικρές δοσολογίες. Σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να αποβεί τοξικό ή να προκαλέσει ναυτία.
Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Μαυρο πιπέρι, Κυπαρίσσι, Γεράνι, Φασκόμηλο, Δενδρολίβανο, Πορτοκ

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 10 In Stock
INCI: Myristica fragrans
Καταγωγή: Προέρχεται από τους σπόρους του ομώνυμου αειθαλούς δένδρου που φύεται στην Ασία, κυρίως στην Σρι Λάνκα.
Ενδείξεις: Ιδιαίτερα αρωματικό αιθέριο έλαιο, με άρωμα όπως το μπαχαρικό από το οποίο προέρχεται. Θεωρείται ιδανική προσθήκη στα ζεστά και πικάντικα αρώματα, ενώ έχει παρατηρηθεί θεραπευτική του δράση στους ρευματισμούς, στην αρθρίτιδα, στις νευραλγίες και σε κάθε είδους μυικούς πόνους.
Αντενδείξεις: Χρησιμοποιείτε μόνο μικρές δοσολογίες. Σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να αποβεί τοξικό ή να προκαλέσει ναυτία.
Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Μαυρο πιπέρι, Κυπαρίσσι, Γεράνι, Φασκόμηλο, Δενδρολίβανο, Πορτοκ
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page