ΔΑΦΝΗ e.o 10ml - Orestis Craft Center

ΔΑΦΝΗ e.o 10ml

€5,80
INCI: Laurus Nobilis
Καταγωγή: Μαρόκο και Ισπανία. Προέρχεται από την απόσταξη με ατμό των φύλλων του φυτού.
Ενδείξεις: Βοηθάει στη μελέτη, κατευνάζει την ανησυχία και την ταραχή. Για αρθρίτιδες, για ρευματισμούς, για όλες τις δερματίτιδες και για την τριχόπτωση. Εξαιρετικό για προϊόντα αντρικής περιποίησης
χάρη στο αρρενωπό άρωμά της και τις αντισηπτικές τις ιδιότητες.
Αντενδείξεις: Μη τοξικό, αλλά να αποφεύγεται η παρατεταμένη χρήση του.
Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: κέδρος, ευκάλυπτος, γεράνι, τζίντζερ, άρκευθος, λεβάντα, λεμόνι, πορτοκάλι, τριαντάφυλλο, δενδρολίβανο, θυμάρι, ylang ylang.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 9 In Stock
INCI: Laurus Nobilis
Καταγωγή: Μαρόκο και Ισπανία. Προέρχεται από την απόσταξη με ατμό των φύλλων του φυτού.
Ενδείξεις: Βοηθάει στη μελέτη, κατευνάζει την ανησυχία και την ταραχή. Για αρθρίτιδες, για ρευματισμούς, για όλες τις δερματίτιδες και για την τριχόπτωση. Εξαιρετικό για προϊόντα αντρικής περιποίησης
χάρη στο αρρενωπό άρωμά της και τις αντισηπτικές τις ιδιότητες.
Αντενδείξεις: Μη τοξικό, αλλά να αποφεύγεται η παρατεταμένη χρήση του.
Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: κέδρος, ευκάλυπτος, γεράνι, τζίντζερ, άρκευθος, λεβάντα, λεμόνι, πορτοκάλι, τριαντάφυλλο, δενδρολίβανο, θυμάρι, ylang ylang.
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page