ΛΆΔΙ ΚΑΡΎΔΑΣ - Orestis Craft Center

ΛΆΔΙ ΚΑΡΎΔΑΣ

€7,00
INCI: Cocos Nucifera
Πολλοί κατασκευαστές σαπούνι χρησιμοποιήστε το λάδι καρύδας για τις εξαιρετικές του ιδιότητες αφρισμού, η σκληρότητα προσθέτει στο σαπούνι, και τις ενυδατικές του ιδιότητες. Ο αφρός είναι τόσο ισχυρή που το σαπούνι με 100% λάδι καρύδας αφροί, ακόμη και με θαλασσινό νερό !!! Λόγω της σκληρότητας, πολλοί άνθρωποι το προτιμούν για ανάμειξη με άλλα έλαια που παράγει ένα ήπιο σαπούνι.
Είναι εξαιρετικά μαλακτικό και ενυδατικό σε όλα τα μαλλιά και την περιποίηση του δέρματος, καλλυντικά.
Το σαπούνισμα τιμή (στερεό σαπούνι): 0.19
Το σαπούνισμα τιμή (υγρό σαπούνι): 0.266

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 7 In Stock
INCI: Cocos Nucifera
Πολλοί κατασκευαστές σαπούνι χρησιμοποιήστε το λάδι καρύδας για τις εξαιρετικές του ιδιότητες αφρισμού, η σκληρότητα προσθέτει στο σαπούνι, και τις ενυδατικές του ιδιότητες. Ο αφρός είναι τόσο ισχυρή που το σαπούνι με 100% λάδι καρύδας αφροί, ακόμη και με θαλασσινό νερό !!! Λόγω της σκληρότητας, πολλοί άνθρωποι το προτιμούν για ανάμειξη με άλλα έλαια που παράγει ένα ήπιο σαπούνι.
Είναι εξαιρετικά μαλακτικό και ενυδατικό σε όλα τα μαλλιά και την περιποίηση του δέρματος, καλλυντικά.
Το σαπούνισμα τιμή (στερεό σαπούνι): 0.19
Το σαπούνισμα τιμή (υγρό σαπούνι): 0.266
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Greek
Greek