ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΒΟΥΤΥΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΙΑ - Orestis Craft Center
Sort by:
Show:
  • ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ

    Δίνει πολυτελή και βελούδινη αίσθηση στον αφρό του σαπουνιού. Το υλικό αυτό επίσης είναι πολύ ήπιο και πολύ καλό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Γενικής χρήσης καλλυντικό λάδι κατάλληλο για κάθε τύπο...
    From €2,20
  • ΚΑΡΙΤΕ ΒΟΥΤΥΡΟ

    INCI : Butyrospermum Parkii Άλλη ονομασία : Shea butter Ραφιναρισμένο Είναι πολύ πλούσιο σε ολεϊκό οξύ και θεωρείται από τα πλέον απαραίτητα υλικά για την ενυδάτωση του δέρματος. Στην Αφρική,...
    From €8,80
  • ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ 1kg

    INCI : Cocos Nucifera Πολλοί σαπωνοποιοί χρησιμοποιούν το έλαιο καρύδας για τον εξαιρετικό αφρισμό που παράγει, την σκληρότητα που προσθέτει στο σαπούνι, και τις ενυδατικές ιδιότητές του. Ο αφρισμός είναι...
    €7,00
  • ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ

    INCI : Theobroma cacao Έχει ισχυρές ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στην κοσμητολογία, τρέφει την επιδερμίδα και συντηρεί την ελαστικότητα του δέρματος. Διαθέτει επουλωτικές ιδιότητες. Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι)...
    From €4,50
  • ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ

    INCI : Ricinus Communis Seed oil Αποτελεσματικό στο να κάνει πλούσια σαπουνάδα και να προσδίδει ενυδατικές ιδιότητες στο σαπούνι. Επιπλέον περιποιείται το δέρμα και ακόμα και σε μικρά ποσοστά. Είναι...
    From €2,60
  • ΛΑΔΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

    INCI: Persea Americana Αυξάνει τις περιποιητικές ιδιότητες (conditioning agents) στο σαπούνι και προσθέτει κρεμώδη σύσταση στον αφρό. Περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμινών Α, D και Ε. Εξαιρετικό συστατικό για τα καλλυντικά...
    From €3,00
  • ΛΑΔΙ JOJOBA

    INCI : Simmondsia Chinensis Seed oil Golden Jojoba Ψυχρής έκθλιψης Προέλευση: Ισραήλ Εξαιρετικό για την περιποίηση του προσώπου. Η σύστασή του είναι παρόμοια με την σύσταση του σμήγματος του δέρματος,...
    From €8,00
  • ΣΤΑΦΥΛΕΛΑΙΟ

    INCI : Vitis vinifera Seed Oil Μηχανικής έκθλιψης & ραφιναρισμένο Προέλευση: ΕΕ Είναι ιδανικό για τη σύσφιξη του δέρματος. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο στη θεραπεία της ακμής και άλλα δερματικά προβλήματα....
    From €2,60
  • FRACTIONATED COCONUT OIL

    INCI : Capric/Caprylic Triglyceride Πολύ ελαφρύ και διάφανο λάδι. Είναι άοσμο και στην ουσία πρόκειται για λάδι καρύδας που του έχουν αφαιρεθεί αρκετά λιπαρά οξέα και έτσι αυτό που απομένει...
    From €3,00
  • ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ ΛΑΔΙ

    INCI : CALENDULA OFFICINALIS FLOWER & HELIANTHUS ANNUS SEED OIL Εμποτισμένο λάδι Είναι ένα από τα πιο καταπραϋντικά και επουλωτικά έλαια βάσης για το δέρμα. Τις εξαιρετικές της ικανότητες δείχνει...
    From €3,00
  • ΚΑΝΝΑΒΕΛΑΙΟ

    INCI : Cannabis Sativa Seed Oil Άλλη ονομασία : Hemp Seed Oil- Ψυχρής έκθλιψης Πλούσιο σε Ω λιπαρά οξέα, θεωρείται εξαιρετικό καλλυντικό λάδι περιποίησης ειδικότερα για το ξηρό/σκασμένο δέρμα. Ενυδατώνει...
    From €4,50
  • ΜΑΝΓΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ 100gr

    INCI: Mangifera indica Έχει υπόλευκο χρώμα και προέρχεται από τον πυρήνα του σπόρου του ομώνυμου φρούτου και παράγεται κυρίως στην Ινδία. Πρόκειται για νέα προσθήκη στον χώρο της κοσμετολογίας. Το...
    €4,50
  • ΒΕΡΥΚΟΚΕΛΑΙΟ

    INCI: Prunus Armeniaca kernel oilΕνυδατικό, αναζωογονητικό. Βοηθά στη μείωση της σκληρότητας του δέρματος και τις λεπτές γραμμές των ρυτίδων.Περιέχει Βιταμίνη Α και δεν ερεθίζει το δέρμα. Ως θρεπτικό και εύκολο...
    From €3,00
  • ΛΑΔΙ ΑΡΓΚΑΝ

    INCI: Argania spinosa πετρελαίουΤο Argan oil είναι 100% φυσικό και προέρχεται από το δέντρο με το ίδιο όνομα, που φύεται στο Μαρόκο.Αναζωογονεί το δέρμα, ανανεώνει τα κύτταρα και είναι πολύ...
    From €12,00
  • ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ ΛΑΔΙ

    INCI : Macadamia Integrifolia Seed oil Πλούσιο σε παλμιτολεϊκό οξύ, ένα πολύ μαλακτικό και ενυδατικό λάδι. Προτιμάται στα καλλυντικά που φροντίζουν το ώριμο ή /και ξηρό δέρμα. Πολύ καλό και...
    From €3,50
  • ΦΟΥΝΤΟΥΚΕΛΑΙΟ

    INCI : Corylus avellana Seed oil Μηχανικής έκθλιψης & ραφιναρισμένο Προέλευση: Ιταλία/Ισπανία Ένα ωραίο λεπτό λάδι που εύκολα διεισδύει στην επιδερμίδα. Πολύ καλό για τις λιπαρές επιδερμίδες, ενώ είναι πλούσιο...
    From €2,60
Load More ...
Show:
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Ελληνικά
Ελληνικά