Οδηγίες ασφαλείας - Orestis Craft Center

Οδηγίες ασφαλείας

Τα προϊόντα τα οποία προμηθεύεστε από το Orestis Craft Center συνοδεύονται από σειρά απαραίτητων εγγράφων. Συγκεκριμένα:

1) Μια χημική ανάλυση (CoA) η οποία αλλάζει με την κάθε παρτίδα (lot) και

2) Το δελτίο δεδομένων ασφαλείας (MSDS) που περιέχει πληροφορίες για το χειρισμό του υλικού, μέτρα προστασίας, κάποια χαρακτηριστικά του, INCI και CAS number.

3) Ειδικότερα τα αρώματα και τα flavoroils συνοδεύονται και από μια ανάλυση αλλεργιογόνων (Allergens Analysis) και πιστοποιητικό κατά IFRA που δηλώνει το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσοστό για την κάθε κατασκευή.

Παρακαλούμε όταν επιθυμείτε την αποστολή σχετικών εγγράφων για τα υλικά σας να μας αποστέλλετε αναλυτικό κατάλογο στο supportcpsoap@candlemaking.grμε το όνομα του προϊόντος και τον αριθμό παρτίδας όπως ακριβώς αναγράφονται στην ετικέτα.

Η καυστική σόδα και καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικά και πρέπει να χρησιμοποιούνται με ιδιαίτερη προσοχή. Πρέπει να φοράτε γάντια και προστατευτικό για τα μάτια. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι. Μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η οποιαδήποτε χρήση τους θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και με σύμβουλο τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις/αντένδειξις του κάθε ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός σε όσα αναφέρεται ρητώς) καθώς και η κατάποσή τους.
Να μην τα βάζετε στη βλεννογόνο, στα μάτια, ή γύρω από τα μάτια. Αν έρθετε σε επαφή ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.
Προσοχή στη χρήση από τις εγκύους
Παρακαλούμε να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Μακρυά από τα παιδιά.

Τα φυτικά εκχυλίσματα, τα ενεργά συστατικά και οι βιταμίνες δεν μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας πάνω στο δέρμα.

Τηλ Κέντρου Δηλητηριάσεων: 1401

Ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρία Orestis Craft Center για κακή χρήση των υλικών.

Μόλις προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών σας:
Μόλις προσθέσατε αυτό το προϊόν στο καλάθι: