ΔΙΆΦΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΆ - Orestis Craft Center
Sort by:
Show:
  • ΚΕΡΊ ΜΈΛΙΣΣΑΣ ΛΕΥΚΌ

    Καθαρά φυσικό προϊόν. Για χρήση σε σταθερό κεριά, κεριά, αλλά και ως πρόσθετο σε σαπούνια και καλλυντικά.Σε δύο τύπους, κίτρινο και λευκό.Σε μορφή καραμέλας.
    €4,00
  • ΓΛΥΚΕΡΊΝΗ ΦΥΤΙΚΟ ΥΓΡΌ

    INCI: Γλυκερόλη / ΓλυκερίνηΒοτανικό αλκοόλ που δρα ως μαλακτικό σε κρέμες και κάποιες συνταγές για σαπούνι.Είναι υγροσκοπικό και αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία στο δέρμα.Ποσοστό της χρήσης 1-5%.Φαρμακευτική ποιότητα.
    From €2,50
  • ΤΖΕΛ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ

    INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Carbomer, Βενζυλική Αλκοόλη, Caprylyl glycol, Ethylhexyl Glycerin, Disodium EDTA.Η αλόη Βέρα έχει αντιφλεγμονώδεις, αποτοξινωτικές και αντιμικροβιακή δράση. Έχει θεραπευτικές ιδιότητες για το δέρμα.Το συγκεκριμένο...
    From €8,50
  • ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ ΚΡΕΜΑ βάση 1kg

    INCI: Aqua, Prunus amygdalus dulcis oil, Κάλιο Palmitoyl Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Σίτου, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cocos nucifera oil, Butyrospermum Parkii Butter, Κερί μέλισσας, Τοκοφερόλη, Helianthus Annus seed oil, Φαινοξυαιθανόλης,...
    €20,00
  • ΚΊΤΡΙΝΟ ΚΕΡΊ

    Καθαρά φυσικό προϊόν. Για χρήση σε σταθερό κεριά, κεριά, αλλά και ως πρόσθετο σε σαπούνια και καλλυντικά.Σε δύο τύπους, κίτρινο και λευκό.Σε μορφή καραμέλας.
    €4,00
  • ΓΕΎΣΗ ΦΡΆΟΥΛΑ 100ml

    Γλυκιά γεύση φράουλας.Τροφίμων άρωμα για τις αρωματοποιήσεως των lip balm, lip gloss, βούτυρο σώματος & λάδια σώματος.Κατεβάστε το MSDS Φύλλο Δεδοκένων Ασφάλειας
    €5,50
  • ΦΥΤΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ

    INCI Hydrogenated Ethylhexyl Olivate (and) Hydrogenated Olive Oil UnsaponifiablesΜοντέρνα φυτική σιλικόνη, κλειδώνει την υγρασία στην τρίχα και το δέρμα. Σε υγρή μορφή.Χρήση σε : Κρέμες-Λάδια σώματος & μαλλιών-Προιόντα για μετά...
    €3,50
  • ΤΖΕΛ ΒΆΣΗ 500gr

    Νέο εύκολο στη χρήση βάση τζελ για κάθε χρήση.Λεπτομέρειες:INCI: AQUA, CARBOMER, ΓΛΥΚΕΡΊΝΗ, ΤΡΙΑΙΘΑΝΟΛΑΜΊΝΗ, ΦΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΌΛΗΣ, ETHYLHEXYLGLYCERINΑυτό είναι ένα απλό τζελ βάση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν οποιοδήποτε καλλυντικό βάση (π. χ. κρέμα...
    €5,00
  • ΛΑΝΟΛΊΝΗ ΞΗΡΌ

    INCI: Άνυδρη ΛανολίνηΓια χρήση σε καλλυντικά, κρέμες και αλοιφές.
    €3,50
  • ΣΚΌΝΗ ΣΤΥΠΤΗΡΊΑ

    INCI: Αργίλιο καλίου bis (sulphate)Φυσική ηφαιστειακή σκόνη με το αποσμητικό και αντιβακτηριακό properties. Δημιουργήστε το δικό σου φυσικό αποσμητικό! Για τη συνταγή κάντε κλικ εδώ!Ποσοστό της χρήσης: 3-10%.Το πακέτο των...
    €4,50
  • ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΒΡΩΜΗΣ

    INCI: Hydrolyzed Oats (and) Water (aqua)Πρωτεϊνη βρώμης σε συνδυασμό με ολιγοσακχαρίτες. Ιδανικό συμπλήρωμα στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών βοηθόντας τα να ενυδατωθούν και να μαλακώσουν.Στα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης, βελτιώνει την αίσθηση...
    €6,50
  • SOLAVEIL XT-300

    INCI: Titanium Dioxide (and) Caprylic/Capric Triglyceride (and) Polyhydroxystearic Acid (and) Stearic Acid (and) AluminaΑντηλιακός παράγοντας σε μορφή υγρής πάστας. Νέο βελτιωμένο προϊόν με τεχνολογία non nano.Χρησιμοποιείται σε ποσοστό έως 16...
    €7,50
  • ΟΞΕΙΔΙΟ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΥ

    INCI: Zinc OxideΦαρμακευτικό οξείδιο ψευδαργύρου σε σκόνη.Πρόκειται για την χημική ένωση του οξυγόνου και του ψευδαργύρου, που δίνει μια λευκή σκόνη, αδιάλυτη στο νερό.Γενικώς χρησιμοποιείται ευρέως ως χρωστική, ενώ "αναγνωρίζεται...
    €3,90
  • NATRASORB

    INCI : Tapioca StarchΆλευρο που βοηθά στην απορρόφηση της λιπαρότητας των βουτύρων και των λαδιών.Χρησιμοποιείται στα αποσμητικά σε μορφή στικ ή στα body butters.Συσκευασία των 200 γρ
    €2,50
  • ΜΕΤΑΞΙ ΒΡΩΜΗΣ

    INCI :Avena sativa(Oat) Kernel FlourΦίνα πούδρα από βρώμη με μαλακτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται όπως το μετάξι σε σκόνη.Ιδανικό για προϊόντα περιποίησης μαλλιών (π.χ. μάσκες) και εξαιρετικό για την ευαίσθητη επιδερμίδα.Χρήση: 3-10%...
    €5,50
Load More ...
Show:
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Greek
Greek