ΑΙΘΈΡΙΑ ΈΛΑΙΑ - Orestis Craft Center
Sort by:
Show:
  • ΑΛΠΙΚΗ ΛΕΒΆΝΤΑ ε.o

    INCI: Lavandula Angustifolia / L. Officinalis / Lavandula veraAlpine Ποικιλία (Mont Blanc)Καταγωγή: Παράγεται από τα φύλλα του φυτού, ακόμη και από την επιφάνεια. Γαλλία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ηνωμένο ΒασίλειοΕνδείξεις: Πολύ αρωματικό....
    From €3,50
  • ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ e.o 10ml

    INCI: Citrus Aurantium var.SinensisΚαταγωγή: Παράγεται από την φλούδα του καρπού, Αλγερία- Ισπανία- Λατινική ΑμερικήΕνδείξεις: Καταπληκτικό για την διατήρηση της κανονικής επιδερμίδας. Δρα εξισορροπητικά στο δέρμα και διατηρεί την ελαστικότητά του....
    €2,50
  • ΛΕΜΌΝΙ e.o 10ml

    INCI: Citrus LimonΨυχρής έκθλιψηςΠροέλευση: Παράγεται από την φλούδα λεμονιού. Ισπανία - ΙταλίαΕνδείξεις: Πολύ αρωματικό, τονωτικό. Είναι τέλεια για το λιπαρό δέρμα.Αντενδείξεις: Φωτοτοξικό. Μη-τοξικό διαφορετικά. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο ευαίσθητο...
    €2,80
  • ΓΙΑΣΕΜΊ σ.o

    INCI: Γιασεμί Officinale Πετρέλαιο ΑρώματοςΑρωματικό έλαιο με υψηλή περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιοΕίναι ιδιαίτερα χρήσιμη, δεδομένου ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαλυμένο σε αμυγδαλέλαιο βάση για εντριβές σε περιπτώσεις δυσκαμψία μυών, διαστρέμματα...
    €3,20
  • ΣΑΝΔΑΛΟΞΥΛΟ e.o 10ml

    INCI: Santalum AlbumΚαταγωγή: Παράγεται από το ξύλο του ομώνυμου δένδρου . Τα πιο αρωματικά δένδρα καλλιεργούνται στην Ανατολική Ινδία.Ενδείξεις: Ένα πολύ απαλό και θεραπευτικό λάδι, χρησιμοποιείται πολύ στην αρωματοποιία και...
    €4,80
  • ΚΑΝΈΛΑ e.o 10ml

    INCI: Cinnamomum ZeylanicumΚαταγωγή: προέρχεται κυρίως από χώρες της Ασίας και παράγεται από τον κορμό και τα φύλλα του δέντρου. ΠΡΟΣΟΧΉ!! Ασφαλής αιθέριο έλαιο που παράγεται από τα φύλλα. Μαδαγασκάρη -...
    €2,50
  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ P.O.

    INCI: Rosa Damascena Perfume OilΑρωματικό έλαιο με μεγάλη περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο.Άρωμα τρυφερό, τονωτικό και καταπραϋντικό.
    From €5,50
  • ΔΥΟΣΜΟΣ e.o 10ml

    INCI: Mentha x PiperitaΚαταγωγή: Παράγεται από τα φύλλα του φυτού. Ηνωμένο ΒασίλειοΕνδείξεις: Πολύ αρωματικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της έντονης Μέντας. Πολύ καλό για παιδιά.Αντενδείξεις: Μη τοξικό, αλλά προσοχή στο ευαίσθητο...
    €2,50
  • ΠΕΡΓΑΜΌΝΤΟ ε.o 10ml

    INCI: Citrus BergamiaΨυχρής ΈκθλιψηςΠροέλευση: Παράγεται από την φλούδα περγαμόντο. ΙταλίαΕνδείξεις: Πολύ αρωματικό, χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοποιία. Καλό για το ξηρό και λιπαρό δέρμα. Λεύκανση.Αντενδείξεις: Φωτοτοξικό, διαφορετικά μη-τοξική ουσίαΣυνέργεια με άλλα...
    €3,50
  • ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ e.o 10ml

    INCI: Rosmarinus Officinalis Προέλευση: Παράγεται από τις ανθισμένες άκρες του φυτού. Ισπανία - Τυνησία. Ενδείξεις: Εξαιρετική σε λιπαρές επιδερμίδες. Τονωτικό μαλλιών, εξαιρετικό κατά της πιτυρίδας και της τριχόπτωσης. Επίσης ευεργετικό...
    €3,00
  • ΠΕΥΚΟ e.o 10ml

    INCI: Pinus SylvestrisΚαταγωγή: Παράγεται από τις πευκοβελόνες. Σκωτία- Ρωσία-Σκανδιναβία- ΑυστρίαΕνδείξεις: Θεωρείται ως το ισχυρότερο αντισηπτικό του αέρα, ενώ έχει παρατηρηθεί σημαντική βελτίωση εγκαυμάτων με την χρήση του. Ιδανικό για όλους...
    €2,50
  • ΤΕΙΟΔΕΝΤΡΟ e.o 10ml

    INCI: Melaleuca alternifoliaΚαταγωγή: Παράγεται από τα φύλλα του δένδρου. ΑυστραλίαΕνδείξεις: Αντιμικροβιακό, ιδανικό για περιπτώσεις λιπαρής επιδερμίδας. Εξαιρετικό στην αντιμετώπιση της ακμής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά και αδιάλυτο (ΠΡΟΣΟΧΗ!! Μόνο αυτό...
    €3,50
  • ΝΕΡΟΛΙ e.o 10ml

    INCI: Citrus Aurantium var. AmaraΔιάλυμα 3 % σε ΑμυγδαλέλαιοΚαταγωγή: Παράγεται από τα άνθη της πορτοκαλίας ή της νερατζιάς. Αλγερία- Ισπανία- Λατινική ΑμερικήΕνδείξεις: Δρα εξισορροπητικά στο δέρμα και διατηρεί την ελαστικότητά...
    €5,40
  • ΒΙΟΛΕΤΑ p.o 10ml

    INCI: Violet Perfume Oil Αρωματικό έλαιο με μεγάλη περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο.Έχει χαλαρωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, αντικαταθλιπτικές, και καταπραϋντικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται ακόμη ώς αρωματικό χώρου.Κατάλληλο για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα και...
    €3,50
  • ΕΥΚΆΛΥΠΤΟΣ ε.o 10ml

    INCI: Eucalyptus GlobulusΚαταγωγή: Παράγεται από τα φύλλα του δέντρου. Ισπανία - Κίνα - ΠορτογαλίαΕνδείξεις: Εξαιρετικό για εισπνοές, ιδανικό για αλοιφές και λάδια μασάζ για το κρυολόγημα. Καθαρτικό και Αντιμικροβιακή. Η...
    €2,40
  • ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΡΩΜΑΙΚΟ e.o 10ml

    INCI: Chamaemelum nobileΚαταγωγή: Παράγεται από τις κορυφές των ανθέων. Ηνωμένο Βασίλειο- ΟυγγαρίαΕνδείξεις: Ιδανικό και ασφαλές για τα παιδιά. Χαλαρωτικό, ελαφρά υπνωτικό, καλό για τις παθήσεις του ευαίσθητου δέρματος.Αντενδείξεις: Μη τοξικό...
    €12,00
Load More ...
Show:
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Greek
Greek