ΠΕΡΓΑΜΌΝΤΟ ε.o 10ml - Orestis Craft Center
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ e.o 10ml

€3,50

INCI: Citrus Bergamia

Ψυχρής Έκθλιψης

Καταγωγή: Παράγεται από την φλούδα του περγαμόντου. Ιταλία

Ενδείξεις: Πολύ αρωματικό, χρησιμοποιείται πολύ στην αρωματοποιία. Καλό για τα ξηρά αλλά και για τα λιπαρά δέρματα.Λευκαντικό.

Αντενδείξεις: Φωτοτοξικό, μη τοξικό κατά τα άλλα

Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Γεράνι, Τζίντζερ, Γιασεμί, Λεβάντα, Μανταρίνι, Νερολί, Παλμαρόζα, Μέντα, Τριαντάφυλλο, Ylang Ylang, Δενδρολίβανο, Τεϊόδεντρο, Ευκάλυπτος, Πορτοκάλι, Μανταρίνι, Πέτιγκρέιν

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 14 In Stock

INCI: Citrus Bergamia

Ψυχρής Έκθλιψης

Καταγωγή: Παράγεται από την φλούδα του περγαμόντου. Ιταλία

Ενδείξεις: Πολύ αρωματικό, χρησιμοποιείται πολύ στην αρωματοποιία. Καλό για τα ξηρά αλλά και για τα λιπαρά δέρματα.Λευκαντικό.

Αντενδείξεις: Φωτοτοξικό, μη τοξικό κατά τα άλλα

Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Γεράνι, Τζίντζερ, Γιασεμί, Λεβάντα, Μανταρίνι, Νερολί, Παλμαρόζα, Μέντα, Τριαντάφυλλο, Ylang Ylang, Δενδρολίβανο, Τεϊόδεντρο, Ευκάλυπτος, Πορτοκάλι, Μανταρίνι, Πέτιγκρέιν

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Ελληνικά
Ελληνικά