SCI (Sodium Cocoyl Isethionate) - Orestis Craft Center

SCI (Sodium Cocoyl Isethionate)

€7,00

ΙNCI : Sodium Cocoyl Isethionate

Ανιονικό επιφανειοδραστικό, προέρχεται από το λάδι καρύδας. Σε μορφή παστίλιας για ευκολότερο χειρισμό και φιλικότερο προς το χρήστη. Χρησιμοποιείται για υγρά σαμπουάν, στερεά σαμπουάν (solid shampoo bar) και αφρόλουτρα.

Πολύ ήπιο, με εξαιρετική αφριστική ικανότητα, είναι κατάλληλο για πιο ευαίσθητα δέρματα.

Ποσοστό χρήσης 5-60%.

Διατίθεται σε συσκευασία των 200 γρ.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 5 In Stock

ΙNCI : Sodium Cocoyl Isethionate

Ανιονικό επιφανειοδραστικό, προέρχεται από το λάδι καρύδας. Σε μορφή παστίλιας για ευκολότερο χειρισμό και φιλικότερο προς το χρήστη. Χρησιμοποιείται για υγρά σαμπουάν, στερεά σαμπουάν (solid shampoo bar) και αφρόλουτρα.

Πολύ ήπιο, με εξαιρετική αφριστική ικανότητα, είναι κατάλληλο για πιο ευαίσθητα δέρματα.

Ποσοστό χρήσης 5-60%.

Διατίθεται σε συσκευασία των 200 γρ.

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Ελληνικά
Ελληνικά