ΛΑΔΙ ΡΟΔΙΟΥ 50ml - Orestis Craft Center

ΛΑΔΙ ΡΟΔΙΟΥ 50ml

€8,00

INCI: Punica Granatum Seed Oil

Το λάδι που προκύπτει από την έκθλιψη των σπόρων του ροδιού.Χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα περιποίησης σώματος, προσώπου και μαλλιών και κυρίως στα αντηλιακά καθώς έχει μικρό δείκτη αντηλιακής προστασίας. Πρoστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, ενίσχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συμβάλλει στην θεραπεία της ψωρίασης, στην αντηλιακή προστασία αλλά και στην ενυδάτωση τρίχας.

Έχει χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα και πικάντικη μυρωδιά.

INCI: Punica Granatum Seed Oil

Το λάδι που προκύπτει από την έκθλιψη των σπόρων του ροδιού.Χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα περιποίησης σώματος, προσώπου και μαλλιών και κυρίως στα αντηλιακά καθώς έχει μικρό δείκτη αντηλιακής προστασίας. Πρoστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, ενίσχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συμβάλλει στην θεραπεία της ψωρίασης, στην αντηλιακή προστασία αλλά και στην ενυδάτωση τρίχας.

Έχει χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα και πικάντικη μυρωδιά.

Μόλις προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών σας:
Μόλις προσθέσατε αυτό το προϊόν στο καλάθι: