POLAWAX 100 gr - Orestis Craft Center

POLAWAX 100 gr

€4,00

INCI : Emulsifying Wax NF
Μοντέρνος, σταθερός και ευρείας χρήσης γαλακτωματοποιητής. Για την δημιουργία πηχτής ή ελαφριάς κρέμας.
Χρησιμοποιείται σε ποσοστό 25 % της λιπαρής φάσης και συνδυάζεται καλύτερα με το πηκτικό Cetyl Alcohol
Πωλείται στη μορφή λευκής παστίλιας.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 3 In Stock

INCI : Emulsifying Wax NF
Μοντέρνος, σταθερός και ευρείας χρήσης γαλακτωματοποιητής. Για την δημιουργία πηχτής ή ελαφριάς κρέμας.
Χρησιμοποιείται σε ποσοστό 25 % της λιπαρής φάσης και συνδυάζεται καλύτερα με το πηκτικό Cetyl Alcohol
Πωλείται στη μορφή λευκής παστίλιας.

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Greek
Greek