ΤΟ ΛΆΔΙ JOJOBA - Orestis Craft Center

ΛΆΔΙ JOJOBA

€8,00
INCI: πετρέλαιο Σπόρου Simmondsia Chinensis
Το Λάδι Jojoba
Μεγάλη για την περιποίηση του προσώπου. Η σύνθεσή του είναι παρόμοια με τη σύνθεση του σμήγματος του δέρματος, έτσι το δέρμα μας μπορεί και δεν απορροφούν πολύ εύκολα. Είναι ένα ακριβό λάδι βάσης, αλλά με μια μακριά ζωή του προϊόντος στο ράφι. Πολύ καλό για την του προσώπου θεραπείες ακμής, ενυδατώνει σε βάθος και είναι αντι-φλεγμονώδη, χάρη στην αρωματική οξύ που περιέχει.
Το σαπούνισμα αξία (στερεό σαπούνι): 0.069
Το σαπούνισμα τιμή (υγρό σαπούνι): 0.091

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 1 In Stock
INCI: πετρέλαιο Σπόρου Simmondsia Chinensis
Το Λάδι Jojoba
Μεγάλη για την περιποίηση του προσώπου. Η σύνθεσή του είναι παρόμοια με τη σύνθεση του σμήγματος του δέρματος, έτσι το δέρμα μας μπορεί και δεν απορροφούν πολύ εύκολα. Είναι ένα ακριβό λάδι βάσης, αλλά με μια μακριά ζωή του προϊόντος στο ράφι. Πολύ καλό για την του προσώπου θεραπείες ακμής, ενυδατώνει σε βάθος και είναι αντι-φλεγμονώδη, χάρη στην αρωματική οξύ που περιέχει.
Το σαπούνισμα αξία (στερεό σαπούνι): 0.069
Το σαπούνισμα τιμή (υγρό σαπούνι): 0.091
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Greek
Greek