ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΈΝΟ ΈΛΑΙΟ ΚΑΡΎΔΑΣ - Orestis Craft Center

FRACTIONATED COCONUT OIL

€3,00

INCI : Capric/Caprylic Triglyceride

Πολύ ελαφρύ και διάφανο λάδι. Είναι άοσμο και στην ουσία πρόκειται για λάδι καρύδας που του έχουν αφαιρεθεί αρκετά λιπαρά οξέα και έτσι αυτό που απομένει είναι ένα πολύ απαλό και καθόλου λιπαρό υγρό. Χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά προϊόντα και κυρίως στα προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών χάρη στις εξαιρετικά ενυδατικές του ιδιότητες.

Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) :0,232

Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό σαπούνι) :0,325

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 3 In Stock

INCI : Capric/Caprylic Triglyceride

Πολύ ελαφρύ και διάφανο λάδι. Είναι άοσμο και στην ουσία πρόκειται για λάδι καρύδας που του έχουν αφαιρεθεί αρκετά λιπαρά οξέα και έτσι αυτό που απομένει είναι ένα πολύ απαλό και καθόλου λιπαρό υγρό. Χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά προϊόντα και κυρίως στα προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών χάρη στις εξαιρετικά ενυδατικές του ιδιότητες.

Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) :0,232

Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό σαπούνι) :0,325

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Ελληνικά
Ελληνικά