ARGAN OIL - Orestis Craft Center
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΛΑΔΙ ΑΡΓΚΑΝ

€12,00

INCI: Argania spinosa πετρελαίου
Το Argan oil είναι 100% φυσικό και προέρχεται από το δέντρο με το ίδιο όνομα, που φύεται στο Μαρόκο.
Αναζωογονεί το δέρμα, ανανεώνει τα κύτταρα και είναι πολύ θρεπτικό. Μαλακώνει το ξηρό και σκασμένο δέρμα, ενώ έχει μια πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία αποτελούν τέλεια πηγή ενυδάτωσης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Σημαντικές διευκρινίσεις για το προϊόν μας:

* Είναι αγνό έλαιο

* Το ανγό έλαιο Αργκάν έχει τα φυσικά-χημικά χαρακτηριστικά εκείνα που σε χαμηλές θερμοκρασίες το στερεοποιούν.

* Το γεγονός ότι είναι ραφιναρισμένο έλαιο, δεν αποκλείει το χαρακτηριστικό του να στερεοποιείται σε χαμηλές θερμοκρασίες.

* Το έλαιο Αργκάν αρχίζει να στερεοποιείται σε θερμοκρασία μικρότερη των 10 βαθμών Κελσίου λόγω της παρουσίας των κορεσμένων λιπαρών του οξέων (παλμιτικό οξύ και στεατικό οξύ)

Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) :0,136

Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό σαπούνι) : 0,19

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 9 In Stock

INCI: Argania spinosa πετρελαίου
Το Argan oil είναι 100% φυσικό και προέρχεται από το δέντρο με το ίδιο όνομα, που φύεται στο Μαρόκο.
Αναζωογονεί το δέρμα, ανανεώνει τα κύτταρα και είναι πολύ θρεπτικό. Μαλακώνει το ξηρό και σκασμένο δέρμα, ενώ έχει μια πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία αποτελούν τέλεια πηγή ενυδάτωσης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Σημαντικές διευκρινίσεις για το προϊόν μας:

* Είναι αγνό έλαιο

* Το ανγό έλαιο Αργκάν έχει τα φυσικά-χημικά χαρακτηριστικά εκείνα που σε χαμηλές θερμοκρασίες το στερεοποιούν.

* Το γεγονός ότι είναι ραφιναρισμένο έλαιο, δεν αποκλείει το χαρακτηριστικό του να στερεοποιείται σε χαμηλές θερμοκρασίες.

* Το έλαιο Αργκάν αρχίζει να στερεοποιείται σε θερμοκρασία μικρότερη των 10 βαθμών Κελσίου λόγω της παρουσίας των κορεσμένων λιπαρών του οξέων (παλμιτικό οξύ και στεατικό οξύ)

Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) :0,136

Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό σαπούνι) : 0,19

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Ελληνικά
Ελληνικά