ΈΛΑΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΎ - Orestis Craft Center
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΦΟΥΝΤΟΥΚΕΛΑΙΟ

€2,60

INCI : Corylus avellana Seed oil

Μηχανικής έκθλιψης & ραφιναρισμένο

Προέλευση: Ιταλία/Ισπανία

Ένα ωραίο λεπτό λάδι που εύκολα διεισδύει στην επιδερμίδα. Πολύ καλό για τις λιπαρές επιδερμίδες, ενώ είναι πλούσιο σε Ω9 λιπαρά οξέα.
Αποτελεί λάδι γενικής χρήσης (καλό τόσο για την καλλυντική περιποίηση όσο και για το μασάζ).

Διατηρείται 1 χρόνο περίπου.

Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) : 0,136

Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό σαπούνι) : 0,19

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 20 In Stock

INCI : Corylus avellana Seed oil

Μηχανικής έκθλιψης & ραφιναρισμένο

Προέλευση: Ιταλία/Ισπανία

Ένα ωραίο λεπτό λάδι που εύκολα διεισδύει στην επιδερμίδα. Πολύ καλό για τις λιπαρές επιδερμίδες, ενώ είναι πλούσιο σε Ω9 λιπαρά οξέα.
Αποτελεί λάδι γενικής χρήσης (καλό τόσο για την καλλυντική περιποίηση όσο και για το μασάζ).

Διατηρείται 1 χρόνο περίπου.

Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) : 0,136

Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό σαπούνι) : 0,19

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Ελληνικά
Ελληνικά