ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ - Orestis Craft Center

ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ

€7,00

INCI: Elaeis Guineensis

Φοινικέλαιο

Παράγεται από το mesocarp, δηλαδή τον κοκκινωπό πολτό των καρπών των φοινίκων. Προσθέτει σκληρότητα και σταθερή, κρεμώδη αφρό στο σαπούνι. Προσοχή! Πάρα πολύ φοινικέλαιο στη συνταγή σας θα κάνει το σαπούνι να στεγνώσει το δέρμα.

Τιμή σαπουνιού (στερεό σαπούνι): 0.141

Τιμή σαπουνιού (υγρό σαπούνι): 0,195

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 5 In Stock

INCI: Elaeis Guineensis

Φοινικέλαιο

Παράγεται από το mesocarp, δηλαδή τον κοκκινωπό πολτό των καρπών των φοινίκων. Προσθέτει σκληρότητα και σταθερή, κρεμώδη αφρό στο σαπούνι. Προσοχή! Πάρα πολύ φοινικέλαιο στη συνταγή σας θα κάνει το σαπούνι να στεγνώσει το δέρμα.

Τιμή σαπουνιού (στερεό σαπούνι): 0.141

Τιμή σαπουνιού (υγρό σαπούνι): 0,195

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Greek
Greek