Το Υαλουρονικό Οξύ - Orestis Craft Center
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ 50gr

€5,00
INCI: Aqua, Sodium Hyaluronate, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid

Διάλυμα 1 % σε νερό υ.ο. μεγάλου μοριακού βάρους.

Ένα πολύ διαδομένο προϊόν για τα καλλυντικά. Πρόκειται για έναν γραμμικό πολυσακχαρίτη ο οποίος βρίσκεται φυσικά στον ανθρώπιονο οργανισμό.

Ως καλλυντική πρώτη ύλη χρησιμοποιείται ευρέως χάρη στις αναζωογωνητικές του ιδιότητες και την ικανότητά του να συγκρατεί μεγάλη ποσότητα νερού. Θεωρείται εξαιρετικός ενυδατικός παράγοντας. Δίνει ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα.

Χρησιμοποιείται στην Γ' Φάση της κρέμας σε ποσοστό από 3 έως 10 %.

Είναι υδατοδιαλυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σέρουμ και ορούς με βάση τα καλλυντικά λάδια.

Είναι προϊόν ζύμωσης από εργαστηριακές καλλιέργειες στρεπτόκοκκου.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 11 In Stock
INCI: Aqua, Sodium Hyaluronate, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid

Διάλυμα 1 % σε νερό υ.ο. μεγάλου μοριακού βάρους.

Ένα πολύ διαδομένο προϊόν για τα καλλυντικά. Πρόκειται για έναν γραμμικό πολυσακχαρίτη ο οποίος βρίσκεται φυσικά στον ανθρώπιονο οργανισμό.

Ως καλλυντική πρώτη ύλη χρησιμοποιείται ευρέως χάρη στις αναζωογωνητικές του ιδιότητες και την ικανότητά του να συγκρατεί μεγάλη ποσότητα νερού. Θεωρείται εξαιρετικός ενυδατικός παράγοντας. Δίνει ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα.

Χρησιμοποιείται στην Γ' Φάση της κρέμας σε ποσοστό από 3 έως 10 %.

Είναι υδατοδιαλυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σέρουμ και ορούς με βάση τα καλλυντικά λάδια.

Είναι προϊόν ζύμωσης από εργαστηριακές καλλιέργειες στρεπτόκοκκου.
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Ελληνικά
Ελληνικά