ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ 5ml - Orestis Craft Center
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ 5ml

€8,00

INCI: Rosa Centifolia/Rosa Damascena

Rose Otto διάλυμα 3 % σε λάδι Jojoba

Καταγωγή: Παράγεται από τα πέταλα του φυτού. Υπάρχουν δύο ποικιλίες. Το αιθέριο έλαιο προκύπτει είτε με την μέθοδο της απόσταξης είτε μέσω εκχύλισης με διαλύτες. Στην πρώτη περίπτωση το αιθέριο έλαιο καλείται Rose Otto, ενώ στην δεύτερη περίπτωση, το έλαιο καλείται Rose Absolute, είναι πάρα πολύ συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται κυρίως στην αρωματοποιία. Μαρόκο- Τουρκία- Βουλγαρία

Ενδείξεις: Το ιδανικότερο έλαιο για το ξηρό και ώριμο δέρμα. Καταπραΰνει τα σημάδια της κούρασης, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα.

Αντενδείξεις: Μη τοξικό

Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Περγαμόντο, Χαμομήλι, Γεράνι, Γιασεμί, Λεβάντα, Λάιμ, Νερολί, Πορτοκάλι, Παλμαρόζα, Πατσουλί, Τριανταφυλλόξυλο, Σανταλόξυλο

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: Out Of Stock

INCI: Rosa Centifolia/Rosa Damascena

Rose Otto διάλυμα 3 % σε λάδι Jojoba

Καταγωγή: Παράγεται από τα πέταλα του φυτού. Υπάρχουν δύο ποικιλίες. Το αιθέριο έλαιο προκύπτει είτε με την μέθοδο της απόσταξης είτε μέσω εκχύλισης με διαλύτες. Στην πρώτη περίπτωση το αιθέριο έλαιο καλείται Rose Otto, ενώ στην δεύτερη περίπτωση, το έλαιο καλείται Rose Absolute, είναι πάρα πολύ συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται κυρίως στην αρωματοποιία. Μαρόκο- Τουρκία- Βουλγαρία

Ενδείξεις: Το ιδανικότερο έλαιο για το ξηρό και ώριμο δέρμα. Καταπραΰνει τα σημάδια της κούρασης, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα.

Αντενδείξεις: Μη τοξικό

Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Περγαμόντο, Χαμομήλι, Γεράνι, Γιασεμί, Λεβάντα, Λάιμ, Νερολί, Πορτοκάλι, Παλμαρόζα, Πατσουλί, Τριανταφυλλόξυλο, Σανταλόξυλο

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Ελληνικά
Ελληνικά