ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΞΥΛΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ 10ml - Orestis Craft Center
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΞΥΛΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ 10ml

€7,50

INCI: Aniba Rosaeodora

Καταγωγή: Παράγεται από τον κορμό του ομώνυμου δένδρου που λόγω του ροζ χρώματός του ονομάζεται Ροδόξυλο ή Τριανταφυλλόξυλο. Περού-Βόρεια Βραζιλία.

Ενδείξεις: Τονωτικό, εξαιρετικό για το ξηρό και ώριμο δέρμα.

Αντενδείξεις: Μη τοξικό

Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Χαμομήλι, Λιβάνι, Γεράνι, νερολί, Παλμαρόζα, Πτιγκρέιν, Τριαντάφυλλο, Δενδρολίβανο, Σανταλόξυλο, Ylang Ylang, Τεϊόδεντρο

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 5 In Stock

INCI: Aniba Rosaeodora

Καταγωγή: Παράγεται από τον κορμό του ομώνυμου δένδρου που λόγω του ροζ χρώματός του ονομάζεται Ροδόξυλο ή Τριανταφυλλόξυλο. Περού-Βόρεια Βραζιλία.

Ενδείξεις: Τονωτικό, εξαιρετικό για το ξηρό και ώριμο δέρμα.

Αντενδείξεις: Μη τοξικό

Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Χαμομήλι, Λιβάνι, Γεράνι, νερολί, Παλμαρόζα, Πτιγκρέιν, Τριαντάφυλλο, Δενδρολίβανο, Σανταλόξυλο, Ylang Ylang, Τεϊόδεντρο

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Ελληνικά
Ελληνικά