ΣΤΕΑΤΙΝΗ (3Ρ) - Orestis Craft Center
ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 31/12/21 - 06/1/22 ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 7/1/22

ΣΤΕΑΤΙΝΗ (3Ρ)

€4,00

Στεατικό οξύ/ Stearic Acid
Φυσικό προϊόν, από τα πιο γνωστά κορεσμένα λιπαρά οξέα που βρίσκουμε σε αφθονία σε φυτικές πηγές όπως το βούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέ.
Χρησιμοποιείται ως σκληρυντικό της παραφίνης, ενώ ταυτόχρονα δίνει και λευκότερη όψη στο κερί.
Ποσοστό χρήσης έως 10 %.
Άλλες χρήσεις: Ως πηκτικός και μαλακτικός παράγοντας σε ορισμένες παρασκευές καλλυντικών (δοσολογία 3 %) ή ως σκληρυντικό σαπουνιών.
Συσκευασία του 1 κιλού.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: Out Of Stock

Στεατικό οξύ/ Stearic Acid
Φυσικό προϊόν, από τα πιο γνωστά κορεσμένα λιπαρά οξέα που βρίσκουμε σε αφθονία σε φυτικές πηγές όπως το βούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέ.
Χρησιμοποιείται ως σκληρυντικό της παραφίνης, ενώ ταυτόχρονα δίνει και λευκότερη όψη στο κερί.
Ποσοστό χρήσης έως 10 %.
Άλλες χρήσεις: Ως πηκτικός και μαλακτικός παράγοντας σε ορισμένες παρασκευές καλλυντικών (δοσολογία 3 %) ή ως σκληρυντικό σαπουνιών.
Συσκευασία του 1 κιλού.

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Greek
Greek