SORVITOL - Orestis Craft Center
ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 31/12/21 - 06/1/22 ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 7/1/22

ΣΟΡΒΙΤΟΛΗ

€3,50

INCI: Σορβιτόλη
Είναι αλκοόλ και είναι πολύ παρόμοια με γλυκερίνη. Θα το βρείτε σε πολλά είδη φρούτων και κυρίως τα μούρα. Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται ως ενυδατικό και πυκνώνοντας πράκτορα. Είναι μια καλή εναλλακτική λύση για να γλυκερίνη στην προετοιμασία των τονωτική λοσιόν και ντεμακιγιάζ γαλακτώματα για το πρόσωπο. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στο δέρμα.
Ποσοστό χρήσης 1-5%

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 3 In Stock

INCI: Σορβιτόλη
Είναι αλκοόλ και είναι πολύ παρόμοια με γλυκερίνη. Θα το βρείτε σε πολλά είδη φρούτων και κυρίως τα μούρα. Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται ως ενυδατικό και πυκνώνοντας πράκτορα. Είναι μια καλή εναλλακτική λύση για να γλυκερίνη στην προετοιμασία των τονωτική λοσιόν και ντεμακιγιάζ γαλακτώματα για το πρόσωπο. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στο δέρμα.
Ποσοστό χρήσης 1-5%

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Greek
Greek