ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΣΌΔΑ - Orestis Craft Center

ΣΟΔΑ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟΥ

€2,00

INCI : Sodium Carbonate

Κοινή ονομασία: Σόδα πλυντηρίου ή σόδα πλύσης.

Χρησιμοποιείται κυρίως ως αποσκληρυντικό νερού εμποδίζοντας τα ιόντα μαγνησίου και ασβεστίου να δεσμευτούν στο απορρυπαντικό. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει γράσο , λάδι και λεκέδες κρασιού και ως μέσο αφαίρεσης των αλάτων από τις μηχανές του καφέ. Στις βαφές ινών των ρούχων χρησιμοποιείται ως σταθεροποιητικό του χρώματος. To pH διαλύματος σε νερό είναι 10.

Δοσολογία: 2 κουταλιές σούπας σε κάθε πλύση ή τοπικά στον λεκέ.

Διατίθεται σε συσκευασία του 1 κιλού.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 10 In Stock

INCI : Sodium Carbonate

Κοινή ονομασία: Σόδα πλυντηρίου ή σόδα πλύσης.

Χρησιμοποιείται κυρίως ως αποσκληρυντικό νερού εμποδίζοντας τα ιόντα μαγνησίου και ασβεστίου να δεσμευτούν στο απορρυπαντικό. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει γράσο , λάδι και λεκέδες κρασιού και ως μέσο αφαίρεσης των αλάτων από τις μηχανές του καφέ. Στις βαφές ινών των ρούχων χρησιμοποιείται ως σταθεροποιητικό του χρώματος. To pH διαλύματος σε νερό είναι 10.

Δοσολογία: 2 κουταλιές σούπας σε κάθε πλύση ή τοπικά στον λεκέ.

Διατίθεται σε συσκευασία του 1 κιλού.

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Ελληνικά
Ελληνικά