ΟΞΕΙΔΙΟ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΥ 100gr - Orestis Craft Center
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΟΞΕΙΔΙΟ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΥ 100gr

€3,90

INCI: Zinc Oxide

Φαρμακευτικό οξείδιο ψευδαργύρου σε σκόνη.

Πρόκειται για την χημική ένωση του οξυγόνου και του ψευδαργύρου, που δίνει μια λευκή σκόνη, αδιάλυτη στο νερό.

Γενικώς χρησιμοποιείται ευρέως ως χρωστική, ενώ "αναγνωρίζεται ως ελαφρύ αντιμικροβιακό, ιαματικό έναντι των πληγών και αντηλιακό".

Η συγκεκριμένη μορφή του χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για τα προϊόντα περιποίησης των μωρών (κρέμα αλλαγής της πάνας) ή καλλυντικά περιποίησης των εγκαυμάτων. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αντηλιακό φίλτρο.

Δοσολογία: 10% με διασπορά στην λιπαρή φάση του καλλυντικού.

Συσκευασία των 100 γραμμαρίων.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 7 In Stock

INCI: Zinc Oxide

Φαρμακευτικό οξείδιο ψευδαργύρου σε σκόνη.

Πρόκειται για την χημική ένωση του οξυγόνου και του ψευδαργύρου, που δίνει μια λευκή σκόνη, αδιάλυτη στο νερό.

Γενικώς χρησιμοποιείται ευρέως ως χρωστική, ενώ "αναγνωρίζεται ως ελαφρύ αντιμικροβιακό, ιαματικό έναντι των πληγών και αντηλιακό".

Η συγκεκριμένη μορφή του χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για τα προϊόντα περιποίησης των μωρών (κρέμα αλλαγής της πάνας) ή καλλυντικά περιποίησης των εγκαυμάτων. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αντηλιακό φίλτρο.

Δοσολογία: 10% με διασπορά στην λιπαρή φάση του καλλυντικού.

Συσκευασία των 100 γραμμαρίων.

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Ελληνικά
Ελληνικά