ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΆΝΓΚΟ - Orestis Craft Center

ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΆΝΓΚΟ

€4,50
INCI: Mangifera indica

Είναι υπόλευκο χρώμα και προέρχεται από τον πυρήνα του σπόρου από το ομώνυμο φρούτο και παράγεται κυρίως στην Ινδία.
Αυτό είναι μια νέα προσθήκη στον τομέα της κοσμετολογίας. Βούτυρο μάνγκο έχει αποδειχθεί ότι έχει ευεργετικές ιδιότητες ενυδάτωσης, καθώς δρα ως ένα ελαφρύ λιπαντικό στο δέρμα, ενώ έχει σχεδόν τις ίδιες ιδιότητες με βούτυρο καριτέ και κακάο. Έχει επίσης παρατηρηθεί να έχουν ήπια επουλωτικές ιδιότητες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τον ήλιο ή το κρύο δέρμα.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 14 In Stock
INCI: Mangifera indica

Είναι υπόλευκο χρώμα και προέρχεται από τον πυρήνα του σπόρου από το ομώνυμο φρούτο και παράγεται κυρίως στην Ινδία.
Αυτό είναι μια νέα προσθήκη στον τομέα της κοσμετολογίας. Βούτυρο μάνγκο έχει αποδειχθεί ότι έχει ευεργετικές ιδιότητες ενυδάτωσης, καθώς δρα ως ένα ελαφρύ λιπαντικό στο δέρμα, ενώ έχει σχεδόν τις ίδιες ιδιότητες με βούτυρο καριτέ και κακάο. Έχει επίσης παρατηρηθεί να έχουν ήπια επουλωτικές ιδιότητες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τον ήλιο ή το κρύο δέρμα.
Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Greek
Greek