ΚΑΡΙΤΕ ΒΟΥΤΥΡΟ - Orestis Craft Center
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΚΑΡΙΤΕ ΒΟΥΤΥΡΟ

€8,80

INCI : Butyrospermum Parkii

Άλλη ονομασία : Shea butter

Ραφιναρισμένο

Είναι πολύ πλούσιο σε ολεϊκό οξύ και θεωρείται από τα πλέον απαραίτητα υλικά για την ενυδάτωση του δέρματος. Στην Αφρική, οι ντόπιοι, το χρησιμοποιούν και σκέτο για την
προστασία του δέρματός τους από τον έντονο ήλιο αλλά και ως μαλακτικό για τα μαλλιά τους.

Προσθέτει κρεμώδη υφή στον αφρό του σαπουνιού ψυχρής μεθόδου.

Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) :0,128

Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό σαπούνι) :0,178


FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 16 In Stock

INCI : Butyrospermum Parkii

Άλλη ονομασία : Shea butter

Ραφιναρισμένο

Είναι πολύ πλούσιο σε ολεϊκό οξύ και θεωρείται από τα πλέον απαραίτητα υλικά για την ενυδάτωση του δέρματος. Στην Αφρική, οι ντόπιοι, το χρησιμοποιούν και σκέτο για την
προστασία του δέρματός τους από τον έντονο ήλιο αλλά και ως μαλακτικό για τα μαλλιά τους.

Προσθέτει κρεμώδη υφή στον αφρό του σαπουνιού ψυχρής μεθόδου.

Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) :0,128

Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό σαπούνι) :0,178


Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Ελληνικά
Ελληνικά