CAMELIA OIL - Orestis Craft Center

ΚΑΜΕΛΙΑ ΛΑΔΙ

€4,00

INCI : Camellia Japonica Seed Oil

Παράγεται από τα σπόρια του φυτού που βγάζει το τσάι. Λεπτό λάδι, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, πολύ καλό για το κουρασμένο δέρμα.

Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) : 0,136

Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό σαπούνι) : 0,191

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 19 In Stock

INCI : Camellia Japonica Seed Oil

Παράγεται από τα σπόρια του φυτού που βγάζει το τσάι. Λεπτό λάδι, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, πολύ καλό για το κουρασμένο δέρμα.

Τιμή σαπωνοποίησης (στερεό σαπούνι) : 0,136

Τιμή σαπωνοποίησης (υγρό σαπούνι) : 0,191

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Ελληνικά
Ελληνικά