ΕΚΧΎΛΙΣΜΑ ΑΠΌ ΒΑΜΒΆΚΙ - Orestis Craft Center
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ

€5,00

INCI Glycerin-Aqua-Gossypium oil-Magnesium aluminium silicate-xanthan gum

Πρωτοποριακό, υγρό παχύρρευστο εκχύλισμα από βαμβάκι.

Χρησιμοποιείται σε όλα τα καλλυντικά προϊόντα για την διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας. Βοηθά την συνοχή των συνδέσμων της επιδερμίδας.

Χρήση: 3-5 % στην Γ' Φάση του καλλυντικού. Υδατοδιαλυτό υλικό.

Tip! Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε σε ποσοστό 3% σε ενυδατική κρέμα προσώπου για κάθε τύπο επιδερμίδας και συνδυάστε το μαζί με 0.5% φυσικό κολλαγόνο σε κρέμα εντατικής θρέψης για την αφυδατωμένη επιδερμίδα.

FAST
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 1 In Stock

INCI Glycerin-Aqua-Gossypium oil-Magnesium aluminium silicate-xanthan gum

Πρωτοποριακό, υγρό παχύρρευστο εκχύλισμα από βαμβάκι.

Χρησιμοποιείται σε όλα τα καλλυντικά προϊόντα για την διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας. Βοηθά την συνοχή των συνδέσμων της επιδερμίδας.

Χρήση: 3-5 % στην Γ' Φάση του καλλυντικού. Υδατοδιαλυτό υλικό.

Tip! Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε σε ποσοστό 3% σε ενυδατική κρέμα προσώπου για κάθε τύπο επιδερμίδας και συνδυάστε το μαζί με 0.5% φυσικό κολλαγόνο σε κρέμα εντατικής θρέψης για την αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Ελληνικά
Ελληνικά