ΒΙΤΑΜΙΝΗ F - Orestis Craft Center

ΒΙΤΑΜΙΝΗ F

€6,50

INCI: Linoleic Acid (and) Linolenic Acid
Μοντέρνο προϊόν σε λιπαρή, διάφανη μορφή . Προέρχεται από τα κόκκινα πέταλα του φυτού κάρθαμος (safflower) που το συναντούμε σε πολλές χώρες της Μεσογείου. Περιέχει Ω-6 λιπαρά οξέα κυρίως λινολεϊκό οξύ το οποίο αποτελεί συστατικό των κεραμιδιών της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας μας.
Δρα στο ξηρό και σμηγμαρορροϊκό τριχωτό κεφαλής
Βελτιώνει την ποιότητα της τρίχας ώστε να μην σπάει στο χτένισμα
Προστατεύει την τρίχα από τις υψηλές θερμοκρασίες όταν στεγνώνουμε τα μαλλιά
Καταπραΰνει το πολύ ξηρό και ατοπικό δέρμα
Λιποδιαλυτή βιταμίνη
Ποσοστό χρήσης 0,5 – 3%, σε λάδι μαλλιών, μάσκες και conditioner μαλλιών, κρέμες προσώπου και σώματος.

INCI: Linoleic Acid (and) Linolenic Acid
Μοντέρνο προϊόν σε λιπαρή, διάφανη μορφή . Προέρχεται από τα κόκκινα πέταλα του φυτού κάρθαμος (safflower) που το συναντούμε σε πολλές χώρες της Μεσογείου. Περιέχει Ω-6 λιπαρά οξέα κυρίως λινολεϊκό οξύ το οποίο αποτελεί συστατικό των κεραμιδιών της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας μας.
Δρα στο ξηρό και σμηγμαρορροϊκό τριχωτό κεφαλής
Βελτιώνει την ποιότητα της τρίχας ώστε να μην σπάει στο χτένισμα
Προστατεύει την τρίχα από τις υψηλές θερμοκρασίες όταν στεγνώνουμε τα μαλλιά
Καταπραΰνει το πολύ ξηρό και ατοπικό δέρμα
Λιποδιαλυτή βιταμίνη
Ποσοστό χρήσης 0,5 – 3%, σε λάδι μαλλιών, μάσκες και conditioner μαλλιών, κρέμες προσώπου και σώματος.

Μόλις προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών σας:
Μόλις προσθέσατε αυτό το προϊόν στο καλάθι: