Όροι χρήσης της υπηρεσίας - Orestis Craft Center

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

1. Το Orestis Craft Center ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα. Ωστόσο αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας σε περίπτωση που εκφραστεί  αντίστοιχο ενδιαφέρον.
Προσπαθούμε να εμφανίζουμε στις ιστοσελίδες μας μόνο τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα προς πώληση. Ωστόσο, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας καθορίζονται από την τρέχουσα διαθεσιμότητα και ως εκ τούτου ενδέχεται να αποσυρθούν ή να υποστούν αλλαγές ανά πάσα στιγμή, ακόμα και αφότου έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας. Το προσωπικό μας φροντίζει να επικοινωνεί έγκαιρα μαζί σας για την ενημέρωσή σας σχετικά με την έλλειψη/αλλαγή προϊόντος ή υπηρεσίας προσφέροντάς σας την δυνατότητα να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας. 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να υποστούν αυξήσεις ή μειώσεις χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι διεθνείς κλιματολογικές συνθήκες και οικονομικές συγκυρίες όπου αυτές επηρεάζουν τα εισαγόμενα προϊόντα μας, πιθανώς να προκαλέσουν αυξομειώσεις στους τιμοκαταλόγους μας.

 

2. Για την καλύτερη δυνατή και έγκαιρη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε θερμά να εισάγετε σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας σας μην παραλείποντας να σημειώνετε το τηλέφωνο και το email σας. Στοιχεία επικοινωνίας που είναι ανεπαρκή ή έχουν γραφεί με  ακατανόητους χαρακτήρες δεν θα λαμβάνονται υπόψιν και οι παραγγελίες δεν θα προχωρούν προς ολοκλήρωση.

 

3. Η σταθερότητα και αξιοπιστία των προϊόντων μας ενδέχεται να αλλοιωθεί ανάλογα με τις συνθήκες συντήρησης ή ανάλογα με την συνδυαστική χρήση με άλλα προϊόντα ή αν χρησιμοποιούνται διαφορετικά από τις οδηγίες χρήσης ή τις αντίστοιχες συνταγές.

 

4. Οι πληροφορίες που δίνουμε στις οικείες σελίδες των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων και αφορούν την χρήση των σχετικών προϊόντων είναι σύμφωνες με την διεθνή σχετική βιβλιογραφία και την επιστημονική πρακτική. Σε περίπτωση αμφιβολίας ή άγνοιας για την χρήση συγκεκριμένου προϊόντος, σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε τον οικείο ειδικό (γιατρό, αρωματοθεραπευτή, ολιστικοθεραπευτή κλπ).
Παρακαλούμε να δίνετε προσοχή στις αντενδείξεις, όπου αυτές αναφέρονται, καθώς επίσης και στις αναγραφόμενες δοσολογίες, ποσοστά χρήσης, απαιτούμενα μέτρα και εξοπλισμό ασφαλείας και οποιαδήποτε άλλη ένδειξη ή προειδοποίηση.

 

5. Ειδικότερα, σε ότι αφορά τα αιθέρια έλαια που διατίθενται προς πώληση, η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για την μη ενδεδειγμένη χρήση τους. Παρακαλούμε να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης κάθε αιθέριου ελαίου που αναγράφεται αναλυτικά στην οικεία σελίδα των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων. Μην ξεχνάτε: Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες
δραστικές ουσίες και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται πάντα με βάση τις οδηγίες χρήσης και την ενδεδειγμένη βιβλιογραφία.

 

6. Η εταιρία μας δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για την μη ενδεδειγμένη χρήση των προϊόντων, ούτε για τα αποτελέσματα των τελικών προϊόντων που ενδέχεται να παρασκευάσετε με την χρήση των υλικών που διαθέτει η εταιρία. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την τήρηση των οδηγιών χρήσης και ασφαλείας, και ως προς αυτό συνιστούμε να δοκιμάζετε ενδελεχώς τα τελικά προϊόντα σας πριν οποιαδήποτε μαζική ή άλλη ευρεία παραγωγή ή διάθεσή ή έκθεσή τους. Η ευθύνη της εταιρίας περιορίζεται στην αξία των προϊόντων και μόνο και δεν επεκτείνεται σε οποιαδήποτε τυχόν επακολουθούσα απώλεια.

 

7. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα αρώματα που διατίθενται προς πώληση θα πρέπει ο καταναλωτής να γνωρίζει τα κάτωθι:

Το άρωμα είναι μια πολυσύνθετη κατασκευή. Αποτελείται από φυσικές και συνθετικές αρωματικές πρώτες ύλες και διαλύτες. Ανάλογα τη φόρμουλα η οποία είναι μυστική και προστατεύεται με πνευματικά δικαιώματα από τον κάθε κατασκευαστή χρησιμοποιείται για συγκεκριμένες κατασκευές. Ως πωλητές αρωμάτων και πριν την εισαγωγή ενός νέου αρώματος στο κατάστημά μας, διενεργούμε κάποιες συγκεκριμένες δοκιμές ώστε να σας διευκολύνουμε στην επιλογή σας με τον «πίνακα αρωμάτων».

Δυστυχώς, λόγω της πολυπλοκότητας του αρώματος επηρεάζεται η απόδοσή του και η συμπεριφορά του μπορεί να αλλάξει ανάλογα την παρτίδα. Κάθε νέα παρτίδα πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές της προηγούμενης δυστυχώς όμως αν έχει γίνει κάποια αλλαγή στις αρχικές πρώτες ύλες από τον κατασκευαστή αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Πέρα από αυτό, μια αλλαγή στη συνταγή στην οποία το ενσωματώνουμε ή ακόμα και τα σκεύη που χρησιμοποιούμε μπορούν να επηρεάσουν το άρωμα. Συστήνεται πάντα μια δοκιμή σε μικρή κλίμακα στην κατασκευή που σας ενδιαφέρει. Η εργαστηριακή δοκιμή και η δοκιμή σε μεγαλύτερη κλίμακα έχει πάντα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Μόλις προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών σας:
Μόλις προσθέσατε αυτό το προϊόν στο καλάθι: